Йонислав Тодоров, по-известен като Тото се завърна в родния ефир

...
Йонислав Тодоров, по-известен като Тото се завърна в родния ефир
Коментари Харесай

Тото се завръща на бял кон със „СандаУ“

Йонислав Тодоров, по-известен като Тото се завърна в родния ефир на бял кон два месеца след грандиозния скандал, провокиран от признанието на Тити Папазов. Заради случката на артиста му се наложи да се покрие от общественото пространство.

 

Очевидно обаче рапърът е сметнал, че е минало задоволително време, с цел да бъде пропуснат абсурдът и провежда концерт в зала Арена Армеец, където ще излезе на сцена дружно с колегата си Лъчо в дуета им „ СкандаУ “.

 

Това е живото доказателство, че явно Тото има вяра в националната мъдрост, гласяща всяко знамение за три дни. Очевидно се е скрил от общественото пространство след фиаското не, с цел да ближе рани, а просто се е снишил до отминаването на бурята и в този момент възнамерява нови подвизи с Лъчо.

 

Въпросното завръщане на сцена е планувано да се случи малко преди Коледа, а билетите са с цени като за концерт на Лили Иванова – най-евтиният е 50 лева и важи единствено за правостоящи. Останалите категории стартират от 60 и доближават до 250 лева Разликата е,  че „ СкандаУ “ са оповестили двуседмично понижение, вариращ сред 10 и 50 лева според от ценовата категория.

 

 

Явно макар издънката, скандалният рапър разчита, че към момента има задоволително почитатели, с цел да изпълни 15-хилядната зала. Факт е, че цели браншове в нея бяха разпродадени единствено ден след оповестяването на събитието.

Между другото, повече от явно е, че Тото по никакъв начин не се е тормозил от развихрилия се скандал, съдейки по това, което разгласява в обществените мрежи. Той се е отдал на долче вита с половинката си Кристин и двете им деца. Обикаляли са по плажове с яхти, по планини, били са и на Мача на вярата на Национален стадион „ Васил Левски “, чествали рождения ден на сина им.

 

А последното им досега пътешестване е до Истанбул, където се тъпкали с локални специалитети и се наливали с турски чай, наслаждавайки се на живота с друга двойка – артистът Антоан Петров-Анди и половинката му Яна. Той нашумя около „ Като две капки вода “, а по-късно стартира работа при Слави Трифонов.

Инфо: Уикенд

Тагове: Тото „ Скандау “ Лъчо Тити Папазов концерт Коледа
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР