Яйцата са едни от най-често ползваните хранителни продукти за приготвяне

...
Яйцата са едни от най-често ползваните хранителни продукти за приготвяне
Коментари Харесай

Опитайте новия хит на закуските – облачни яйца

Яйцата са едни от най-често употребените хранителни артикули за подготвяне на закуска, обяд, вечеря и десерт. Вероятно сте ги хапвали по всевъзможен метод и малко са ви омръзнали. Знаем обаче какъв брой потребни са те, изключително в случай че си приготвите питателна закуска с тях. За да разнообразите менюто си и да имате едно усмихнато начало да деня, ви предлагаме да опитате новия шлагер в закуските – облачни яйца!

За да си ги приготвите, ще са ви нужни яйца с количество по избор, сол, зелени подправки, сирене, шунка или различен салам.
Това са грешките, които постоянно позволяваме при приготвянето на яйцата!
Не бъркате задоволително яйцата Много е елементарно да се допусне тази неточност, тъй като в случай че пуснете яйцата в прекомерно нагорещена лой, те миг...

Най-напред отделете жълтъци от белтъци като всеки жълтък запазите в обособена чашка или купичка. Белтъците може да смесите в суха купа и да разбиете с миксер за четири минути. Трябва да се получи примес с гъсти връхчета. Може да ревизирате, обръщайки купата надолу, нищо не би трябвало да изтече.

После прибавете мечтаните артикули – шунка, сирене или други, както и подправки към белтъците. Разбъркайте деликатно с шпатула, с цел да не пада размерът на белтъците.

Пригответе си тавичка с хартия за печене и върху нея направете кръгчета със сместа. Те ще са вашите облачета. Добре е в кръг да има към половин чаша примес. Използвайте лъжица, с цел да извършите място за жълтъците по средата. Белтъците печете 3 минути в затоплена фурна. Сложете по жълтък в центъра на всеки белтък и печете още 4 минути.

По предпочитание поднесете облачните яйца върху филийка самун или зелена салата. Може да поднесете с зеленчуци по желание – маслини, чушка, каперси или други. Отгоре може да поръсите кашкавал или пармезан за спомагателен резултат и усет. Облачните яйца са просто страхотни!
Защо е значимо да ядете яйца и масло за закуска
Тези идеални храни за закуска са от значително значение за поддържане на здравето и обезпечаване на сила за тялото. Добрият ден виновност...

Ето че можете да започнете деня с вкусна и здравословна бърза закуска вкъщи. А даже може да си извършите сандвич с тях и да си ги вземете за из път, ако нямате време да им се насладите вкъщи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР