Връстник на тори и приятел на Борис Джонсън ще бъде

...
Връстник на тори и приятел на Борис Джонсън ще бъде
Коментари Харесай

Приятелят на Борис Джонсън, Кулвир Рейнджър, ще бъде забранен да влиза в баровете в парламента след пиянски спор

Връстник на тори и другар на Борис Джонсън ще бъде изпъден от питейните заведения на Камарата на лордовете за една година, откакто беше е открито, че е тормозил и тормозил двама души, до момента в който е бил пийнал.

Лорд Кулвир Рейнджър също ще бъде отхвърлен от Камарата за три седмици след следствие на случай в бара за непознати в Народното събрание през януари. Комисията по държание на Камарата на лордовете направи рекомендацията, откакто нейното следствие откри, че той е бил „ очевидно пийнал “ и е направил „ разнообразни неуместни мнения “ към група хора в бара за непознати в Народното събрание. Той предложи на общинските управляващи да обмислят дали да му забранят и достъпа до техните питейни заведения.

Лорд Рейнджър, който съветваше господин Джонсън по отношение на транспортната политика, когато беше кмет на Лондон, по-късно се върна в същата група и „ действаше нападателно, крясъци и псувни ", наричайки ги " по дяволите безполезни " и " нахлувайки в персоналното им пространство ", се споделя в отчета на комисията. Лорд Рейнджър, който б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР