Грейси Хънт, дъщерята на главния изпълнителен директор на Kansas City

...
Грейси Хънт, дъщерята на главния изпълнителен директор на Kansas City
Коментари Харесай

Грейси Хънт, дъщеря на главния изпълнителен директор на Chiefs, уважава християнската вяра на Харисън Бъткър на фона на речевата драма

Грейси Хънт, дъщерята на основния изпълнителен шеф на Kansas City Chiefs Кларк Хънт, претеглена в петък сутринта при започване на Харисън Бъткър тирада..

Хънт се появи в " Fox & Friends " на Fox News Channel със Стив Дуси и Уил Кейн и приказва в резюме за речта на първенеца от Super Bowl, ритащ състезател пред студенти в Benedictine College.

„ Е, мога да приказвам единствено от личния си опит, който е, че съм имал най-невероятната майка, която имаше способността да си стои у дома и да бъде с нас като деца, до момента в който растяхме. И разбирам, че има доста дами там, които не могат да вземат това решение, само че за мен и моя живот знам, че това беше в действителност формиращо и оформи мен и моите братя и сестри в това, което сме “, сподели тя.

Gracie Hunt участва на „ Shaq's Fun House “ в нощен клуб XS в Encore Las Vegas на 9 февруари 2024 година в Лас Вегас. (Greg Doherty/Getty Images)

На въпрос дали е схванала къде е Бъткър идваше, съгласи се тя.

„ Със сиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР