Явор Бахаров, който вече диша с пълни гърди, след като

...
Явор Бахаров, който вече диша с пълни гърди, след като
Коментари Харесай

Явор Бахаров отново е отчаян съпруг

Явор Бахаров, който към този момент диша с цялостни гърди, откакто стана ясно, че няма да лежи в пандиза, потегля на турне към Плевен, Добрич и Бургас. Къдрокоското, чиято обич с Рая Пеева е на кантар, излиза на сцената в хитовия театър „ Отчаяни съпрузи “, в който си партнира с Бойко Кръстанов и Даниев Пеев-Дънди. Тримата герои в постановката на Васил Дуев по пиесата на френските драматурзи Алекси Макар, Жером Даран, Стефан Мюра, изпадат в непредвидена обстановка и взимат микрофона, с цел да създадат някои уточнения по “тънката ” част. Ежедневието и особеностите в живота по двойки се показват на феновете от развихрящите в хумора си артисти.

След като получава писмо, в което приятелката на Бойко го осведоми, че го напуща, единствената концепция, която му хрумва, е да призове на помощ двамата си най-хубави другари - Явор и Дънди, с цел да намерят метод Бойко да си я върне. Нестандартна хроника на компликациите на „ мощния “ пол, който би трябвало да одобри предизвикването на непреодолимите тествания, сложени му от дамите и от всекидневието, е ловко показана от Бахаров, Пеев и Кръстанов, които са дружно и в сериала „ Съни бийч “.

Припомняме, че през октомври 2020-та Явор Бахаров беше наказан на една година " отнемане от независимост " на съвещание на съда в Разлог, откакто през февруари същата година е арестуван поради шофиране след приложимост на алкохол и опиати. Любомир Таков, юристът на обвинения, обаче обжалва  присъдата и след няколко отлагания на делото поради отсъствие на обвинения, се стигна до дефинитивно решение: областен съд-Благоевград постанови условна присъда с изпитателен период от четири години. Мотивите на магистратите: по предходните си осъждания Бахаров е към този момент оправдан. Той обаче ще би трябвало да организира постоянни срещи с пробационен чиновник за година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР