Явор Бахаров изживява пореден удар, след като наскоро едва се

...
Явор Бахаров изживява пореден удар, след като наскоро едва се
Коментари Харесай

Пореден жесток удар в живота на Явор Бахаров


Явор Бахаров изживява следващ удар, откакто неотдавна едвам се отърва от опасността да лежи в пандиза поради шофиране в нетрезво положение и приложимост на опиати. Актьорът изхвърча и от театъра, където към този момент мястото му заема по-млад сътрудник.

Доскоро Бахаров играеше на сцената на Театър " Българска войска ", само че това към този момент не е реалност, а скандалната звезда обикаля интензивно провинциалните театри с вяра да не остане напълно без пари.

Най-пресният удар по Явор Бахаров е уволнението му от едно от най-скъпите представления във Военния спектакъл - " Маркиз дьо Сад " от Дъг Райд на режисьора Иван Урумов. Скандалният артист бе един от магнитите за публиката в ролята на абат дьо Кулмие.

Другото име, което продаваше доста билети за спектакъла, е това на Георги Кадурин в основната роля на маркиз дьо Сад. Заради изцепките на Бахаров обаче, представлението спря да се играе, малко, откакто бе качено на сцена.

В продължение на цяла година " Маркиз дьо Сад " беше замразен като план, защото нито театърът, нито режисьорът имали предпочитание да рискуват с компрометираното име на Явор.



Театър " Български войска " бе един от дребното, които го задържаха, въпреки че и там спектаклите с негово присъединяване започнаха лека-полека да отпадат от програмата. В " Маркиз дьо Сад ", вместо да смъкват представлението, шефовете на Бахаров са решили просто да уволнят артиста. А на негово място взели най-младото попълнение в креативния състав на театъра – никому незнайният към този момент Ясен Атанасов, написа " Уикенд ".



За момента Явор Бахаров играе главно в театрите в провинцията и то в по-малките. Последната му премиера беше в Ловеч, а на софийските подиуми скандалната звезда се изявява в гостуващи извънстолични представления.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР