Явно БСП са в шизофренично състояние. Това заяви Десислава Атанасова

...
Явно БСП са в шизофренично състояние. Това заяви Десислава Атанасова
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Явно БСП са в шизофренично състояние

Явно Българска социалистическа партия са в шизофренично положение.

Това съобщи Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила от ГЕРБ по време на ексклузивен брифинг като отговор на водача на опозицията Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила.

ГЕРБ отвърна на удара след изявлението на Нинова, направено по-рано през днешния ден, че до края на деня завежда дело против Десислава Атанасова и Политическа партия ГЕРБ за неистини и клюки по отношение на "Техноимпекс ".

„ Днес разбрах, че приватозаторката е схванала коя съм. Днес разбрах, че тя ще завежда каузи както към мен, по този начин и към ГЕРБ. С това евентуално ще обогати правната доктрина, тъй като до момента в правния мир не е известно някой да съди политическа партия за операции, само че следва да забележим “, разяснява Атанасова.

Тя попита дали опорните точки на Позитано 20 са свършили, както и по кое време от Българска социалистическа партия са били прави.

„ Отричат ли оня развой на огромното плячкосване, заграбване на предприятия от Съюз на демократичните сили актива “, уточни още Атанасова.

Тя прикани Българска социалистическа партия за спор, само че не с ГЕРБ, защото за партията обстоятелствата са известни.

„ За нас истината е тази, която е разказана в тази брошура „ Корупцията “, а и към този момент много години след времето на прехода е конкретизирана “, коменитра Десислава Атанасова.

Политикът привоза, че е належащо в Българска социалистическа партия да се уточнят дали губят еднаквост и дали водачът им е еволюирал.

„ Давам им тематика за размисъл. Очакваме с огромно неспокойствие “, уточни тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР