Ясновидката Николета Йорданова е видяла предстоящото огнено бедствие в Гърция.

...
Ясновидката Николета Йорданова е видяла предстоящото огнено бедствие в Гърция.
Коментари Харесай

Пожарите в Гърция са атентат, ще има и други, разкри ясновидката Николета

Ясновидката Николета Йорданова е видяла идното огнено злополучие в Гърция. По думите й преди 4-5 дни е чула глас, който й е споделил три пъти „ Пожарната идва “.
„ Това е един тип атентат “, безапелационна бе тя. Тя обаче успокои, че други бедствия към този момент не вижда. Това обаче няма да продължи дълго. „ Ще чакат нещата да се поуспокоят и отново ще ги нападат “, сподели тя.

За страдание в България наводненията няма да спрат, направи прогноза ясновидката ни. „ Това го споделих още предходната година. Това са естествени катаклизми, за които българите имат виновност, поради изсичането на горите “.

Ясновидката не вижда да се задава политическа рецесия у нас, макар, че една партия от обединението ще се разпадне на две, по думите й. „ Тя ще е от ръководещите партии. Не мога да кажа в какъв интервал на време ще стане това. Няма да има предварителни избори. В момента се нападат един различен, само че няма да има оставки “, предвижда Йорданова пред Novini.bg..

Тя предизвести още, че нещо огромно ще се случи в Израел. Дали ще е война, атентат или мощно земетресение не знае, само че ще бъде разтърсващо.

Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на присъединяване й в телевизионното риалити „ Ясновидци”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР