Ако вашият приятел ви е поискал незначителна сума пари, каквато

...
Ако вашият приятел ви е поискал незначителна сума пари, каквато
Коментари Харесай

„Най-добрият ми приятел не би ми дал и пет назаем, въпреки че са богати – ядосвам се“

Ако вашият другар ви е изискал незначителна сума пари, каквато и да е тя, вероятността е, че бихте им помогнали, в случай че имат потребност от това - само че най-хубавият другар на една жена отхвърли, макар обстоятелството, че тя е заредена.

Жената, която се бори, изясни, че тя и нейният другар са били близки от седем години. Когато половинката й изпитваше финансови компликации и тя беше в по-добра позиция с пари, тя с наслада би й помогнала. Например, когато колата на нейна другарка се повреди и тя не можеше да си разреши да я поправи, тя зае колата на своя другар „ и в никакъв случай не й изиска пари за бензин или нещо в подмяна “.

Но финансовото положение на истинския афиш се промени и тя изпадна в по-трудни времена, защото приятелят й стана по-богат. Тя се обърна към Reddit, с цел да изясни, че нейният другар даже към този момент не би й дал назаем дребна сума пари.

Тя написа: „ С годините финансовото ми състояние се промени и тъкмо като нея започнах По това време тя е почнала да се среща с човек, когот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР