Ясно е, че любителите на шофирането в нетрезво състояние ще

...
Ясно е, че любителите на шофирането в нетрезво състояние ще
Коментари Харесай

„На тази снимка лежа сама, вече без съпруг и нероден син…“ Жена с апел към пияните водачи

Ясно е, че феновете на шофирането в нетрезво положение ще бъдат спрени единствено от „ бич “ под формата на големи санкции, най-строга наказателна отговорност и цялостно отнемане от шофьорска книжка…

Статистиката на жертвите на произшествия е ужасяваща. А числата, които крият изгубените човешки животи поради шофиране в нетрезво положение, не могат да отразят цялата болежка, която се крие в тях.

Така се случило и в този случай. Годината е 2016, август месец.

24-годишната Кристиан Гереро живее в Тексас и има огромни проекти, свързани със брачна половинка й Фабиан и нероденото им дете. Чакали наследник, който трябвало да се роди някъде по Нова година. Двойката била на седмото небе от благополучие, никой не можел да си показа, че ориста ще се разправи с тях толкоз грубо.

Те си прекарвали ужасно в Сан Антонио, обядвали дружно и се качили в колата в прелестно въодушевление. Тогава Кристиан видяла брачна половинка си жив за финален път…

Пътували към у дома, смеейки се радостно и кроейки проекти за бъдещето – единствено какъв брой неща имали за разискване! Когато 21-годишен пийнал водач се врязва в колата им с цялостна скорост.

23-годишният Фабиан умрял на място, без да дочака идването на колата за спешна помощ. Кристиан е откарана по неотложност в интензивното поделение на близката болница.

Последната вяра към момента трептяла в душата на момичето. Обезумяла от тъга, тя се пробвала да бъде мощна и непоколебима… тя трябвало да премине през целия този смут в името на нероденото бебе. Той би трябвало да се роди!

Лекарите съобщили, че сърцето на плода към момента се чува в утробата на майката. Но няколко часа по-късно трябвало да установяват гибелта на детето. Последвало изкуствено раждане и изваждане на към този момент безжизнения плод.

На момичето, претърпяло тази ужасна покруса и непоносими страдания, било обещано да подържи безжизненото тяло на сина си.

Самата тя помолила лекарите за това, избухвайки в сълзи и твърдейки, че тъкмо в този миг е усетила наличието на брачна половинка си наблизо…

„ Колкото и необичайно да звучи, тогава се сбогувах с Фабиан. Детето ми е най-красивото нещо, което съм виждала в живота си ”, спомня си обляната в сълзи Кристиан.

Да се ​​опише болката и страданието на Кристиан е мъчно, по-скоро невероятно. Момичето безусловно изгубило всичко, което било смисълът на живота й единствено за няколко часа. Тя била опустошена и сломена.

Но Кристиан не желала фамилията й да напусне този свят на вятъра и сходни дейности на пияни водачи да остават ненаказани.

След като се възстановила, 11 месеца по-късно, тя написала обява във Facebook, обръщайки се към всички водачи по света, влагайки парченце от душата си и непоносима болежка във всяка дума:

„ На тази фотография аз лежа няколко часа след загубата на моя брачен партньор и нероден наследник. И това се случи, тъй като някой е решил, че да пиеш и да шофираш е добра концепция. “, написа Кристиан.

„ Но не е добра. Това не би трябвало да се случва още веднъж! Редно е хората да вземат ключовете за колите от пияните  им другари. Добре е, откакто сте пийнали, да се обадите на някого да ви прибере. Това не е симптом на уязвимост. Признак на зрялост е да бъдете почтени със себе си и да знаете, че следствията от шофирането в нетрезво положение надвишават всевъзможен тип позор, който може да изпитате, признавайки, че сте прекомерно пийнал, с цел да шофирате. “

„ Това, което не е добре, е да прекараш остатъка от живота си с възприятието за виновност, че знаеш, че си лишил нечий живот и си лишил нечий живот преди той даже да е получил късмет да бъде на този свят. Не си коства. Не шофирайте пияни. Не рискувайте свободата си. Излагате на заплаха освен живота си, само че и всички останали на пътя. “

„ Можех да умра на 2 август, само че Бог имаше други проекти. Остави ме, с цел да повеждам тази борба за брачна половинка и сина ми. И ще продължа да информирам и да споделям тази история до деня, в който умра с вярата, че ще попреча на някой различен да почувства болката, с която се разхождам всеки ден. Отказвам да разреша гибелта на брачна половинка ми и синовете ми да бъде безрезултатна. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР