Ясен Петров обяви групата на националния отбор по футбол, а

...
Ясен Петров обяви групата на националния отбор по футбол, а
Коментари Харесай

Даниел Наумов: Не съм национал, защото не съм разсмивал достатъчно групата по време на лагер

Ясен Петров разгласи групата на националния тим по футбол, а там отсъства името на Даниел Наумов от тима на ЦСКА 1948. Причината за това е персонално отношение на хора от щаба на селекционера към надарения вратар на „ армейците “, съгласно самия него.

„ Боли ме, че не съм част от националния тим сега. Не съм приказвал с Ясен Петров по този въпрос. Не знам дали е осведомен със обстановката. Това ми въздейства негативно. Резултатите на моя тим не са положителни и това беше употребявано, с цел да не ме извикат в националния тим. Обяснението, което от щаба са дали към мои треньори, е че не развеселявам задоволително групата по време на лагери. Да, по този начин е, колкото и неуместно да звучи “, сподели Наумов пред Sportal.

23-годишният пазач дебютира в формален мач за „ лъвовете “ против Северна Ирландия през март, когато приключиха 0:0 в Белфаст. След това той записа минути против Словакия и Франция в другарски мачове, само че бе изваден от състава за реванша с ирландците и срещата с Литва.

Даниел Наумов схваща, че и неубедителните резултати на клубния му тим може да са изиграли роля в решението, само че съперниците му Николай Михайлов от Левски, Иван Караджов от Арда и Светослав Вуцов от Славия надали могат да се похвалят, че са част от най-хубавите отбори все още в Първа Лига.

Припомняме, че България ще играе другарски дуел с Украйна на 11 ноември и последния мач от квалификациите за Катар против Швейцария на 15 ноемвр.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР