Японското правителство реши да затегне санкциите срещу Русия заради агресията

...
Японското правителство реши да затегне санкциите срещу Русия заради агресията
Коментари Харесай

 Япония затяга санкциите срещу Русия 



Японското държавно управление реши да затегне глобите против Русия поради експанзията ѝ в Украйна. В разширените описи със наказания, които са оповестени на уеб страницата на японското външно министерство във вторник, са включени 94 организации и 48 физически лица, прецизира " Киодо ".

Така измежду личностите, наранени от замразяването на активи, са съветският заместник-министър на защитата и началник на основното военнополитическо ръководство на съветските въоръжени сили Виктор Горемикин; Алан Лушников, президент на концерна " Калашников " ; Александър Харичев, началник на Администрацията на президента на Русия за поддръжка на Държавния съвет, и неговият заместител Борис Рапопорт. Представители на администрациите на Херсонска област, ЛНР и ДНР също попаднаха под наказания.

Санкциите са наложени на " Росбанк " и на групата " Вагнер ".

В листата на 73-те организации, чиито активи ще бъдат замразени, са включени " Радиоавионика ", компанията " Квант ", заводите за ремонт на кораби и самолети, в това число центърът " Звездочка ".

В обособен лист са включени и 21 организации, подлежащи на експортни ограничавания, измежду които холдинг " Роселектроника ", Федералният център за двойни технологии " Союз ", " Миландр ", Институтът по физика на полупроводниците " Ржанов " и Федералната организация за техническо контролиране и метрология (Росстандарт).

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР