Японският производител на автомобили Mitsubishi иска да увеличи присъствието си

...
Японският производител на автомобили Mitsubishi иска да увеличи присъствието си
Коментари Харесай

Mitsubishi търси повече пазар в Европа с Outlander Plug-in Hybrid - видео

Японският производител на коли Mitsubishi желае да усили наличието си в Европа. Надграждайки основата, положена с стартирането на пазара на новото потомство ASX през март 2023 година и новия Colt през есента на 2023 година, марката цели да пусне своя флагман, новия Plug-in хибрид Outlander, в Европа през 2024 година

„ Предишните три генерации на Outlander бяха продадени допълнително от половин милион бройки в Европа от стартирането им на пазара през 2003 година “ - сподели Франк Крол, президент и основен изпълнителен шеф на Mitsubishi Motors Europe. Флагманът на марката - новият Outlander Plug-in Hybrid ще бъде четвъртото потомство на модела и ще изведе марката на ново равнище в Европа със своя утвърден дизайн и технология.

Plug-in хибридът на Mitsubishi Outlander е основан на първото потомство на plug-in хибридния SUV, който бе продаден в над 200 000 бройки в Европа от стартирането си на пазара през 2013 година Новото потомство на просторния SUV получи повече от 20 награди за дизайн и технологии в международен мащаб през последните две години.



Екстериорът на новия Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid е възприел типичния дизайнерски език на Mitsubishi - образно осезаема издръжливост в профил, добре познатият Dynamic Shield начело и неповторимият дизайн Hexaguard Horizon откъм гърба, които дружно придават на изгледа на колата сигурност и мощ. Дизайнът на интериора съчетава високо равнище на качество, функционалност и японско майсторство, като и по този метод да подсигурява чувство за още по-високо качество на направата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР