Януари започва да си показва по-хапливата страна и след пролетните

...
Януари започва да си показва по-хапливата страна и след пролетните
Коментари Харесай

15 от най-топлите и елегантни палта, които носим тази зима

Януари стартира да си демонстрира по-хапливата страна и след пролетните температури, с които посрещнахме годината, в този момент усещаме по-осезаемо зимата. Това ни кара да извадим най-топлите от дрешника си. Обикновено посягаме към обемните пухкави якета, в които се усещаме най-защитени. Тяхна надалеч по-елегантна и също толкоз мека и топла опция обаче са палтата от неестествен косъм, както и така наречените teddy bear модели от мъхеста материя. С тях стайлингът, изключително през работната седмица, наподобява много по-изискано, без това да е за сметка на комфорта ни.
               

Под палтата можем да носим красиви рокли или някои от плетените модели, които ви оня ден, костюм с мини пола или миди пола с пуловер. За уикенда пък са съвършени за дънки и кецове, само че пък в случай че ви следва празненство в събота вечер, то палтото с косъм е съвършеният съдружник на блестящите тоалети, с които се сдобихме около декемврийския празничен сезон.

По-смелите девойки могат да изберат модел в ослепителен цвят – зелено, лилаво или розово, с което зимния стайлинг ще стане надалеч по-отличителен. Изключително настоящи са и якетата с каракул, които са плюшени от вътрешната страна и кожени извън, като дългите модели са тъкмо това, от което имаме потребност в студените дни и нощи.
               

Често по време на за зимния сезон обаче като че ли избираме надалеч по-класически палта – модел от вълна в безпристрастен цвят, което можем да съчетаваме с всичко. Затова пониженията са подобаващ миг да добавите и нещо по-меко, топло и пухкаво в дрешника си, без значение дали бихте го носили всекидневно, или по-рядко. Ето за какво в галерията ни ще откриете и няколко много преференциални шопинг находки.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР