Яко почерпена пешеходка пък попадна под гумите на лека кола,

...
Яко почерпена пешеходка пък попадна под гумите на лека кола,
Коментари Харесай

Пияна пешеходка се блъсна в кола, шофьорката припадна

Яко почерпена пешеходка пък попадна под гумите на лека кола, само че се отърва без драскотина. Затова пък се наложи медицински екип да свестява шофьорката. Около 18.20 часа в петък, на ул. „ Иван Вазов “ в Сопот 62-годишна жена навлязла ненадейно на пътното платно и била ударена от лек автомобил „ Форд “ с 43-годишна лидерка. Медицинска помощ е оказана на по-младата жена.

Двете участнички са тествани с дрегер и при пешеходката апаратът отчел съществуване на 1,54 промила в кръвта.

По случая е взето административно отношение от чиновници на районно управление (на МВР) – Карлово.

Десет бързи производства са формирани против водачи на моторни транспортни средства, хванати при полицейски инспекции от петък до неделя в Пловдив и района. Шестима от нарушителите са засечени на територията на Първо районно управление (на МВР).

Най-фрапантен е казусът с 46-годишен водач на тежкотоварен камион, който е бил заловен на надлез „ Родопи “ зад кормилото с над 2,8 промила. В село Белащица пък с над 1,2 промила била 40-годишна шофьорка на лек автомобил.

Междувременно под въздействието на опиати зад кормилото били седнали 21-годишно момиче, неин връстник и двама мъже на 31 и 32 години. В квартал „ Столипиново “ 35-годишен престъпно проявен и осъждан лидер бил дрогиран.

В Сопот в сходно несъответстващо положение колата си управлявал 42-годишен, а с 1,89 промила алкохол в кръвта бил 50-годишен водач.

Положителна алкохолна проба - над 1,64 промила, дал и 37-годишен, заловен с лек автомобил в село Белозем.

Спрямо всички причинители са взети 24-часови ограничения за неотклонение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР