Ядрената война на Корейския полуостров е неизбежна, коментира министърът на

...
Ядрената война на Корейския полуостров е неизбежна, коментира министърът на
Коментари Харесай

Северна Корея: Ядрената война на Корейския полуостров е неизбежна

Ядрената война на Корейския полуостров е неизбежна , разяснява министърът на защитата на КНДР Кан Сун Нам в послание на XI Московска конференция за интернационална сигурност, написа ТАСС.

" Ядрената война на Корейския полуостров към този момент не е въпрос дали ще се случи, а въпрос кой и по кое време ще я стартира ", сподели министърът. От друга страна, представителят на корейската делегация означи, че " манията " по нуклеарната война от " Съединени американски щати и марионетките на Република Корея " трансформира Корейския полуостров и Североизточна Азия в ново огнище на нуклеарна война.

От началото на годината Съединени американски щати са разположили колосални нуклеарни средства в Южна Корея , съгласно севернокорейският министър на защитата.

" Съединените щати, които организират враждебна политика по отношение на Корея като държавна политика и жестоко нарушават самостоятелното развиване и ползите на сигурността на Северна Корея, довеждат обстановката в Североизточна Азия до ръба на експлоадирането на нуклеарна война. Америка.... от началото на тази година разположи в Южна Корея големи стратегически нуклеарни средства, в това число нуклеарна подводница, стратегически бомбардировач и бойна група с нуклеарен самолетоносач и организира няколко най-големи взаимни военни учения, имитиращи обща война с нас. Тези учения бяха невиждани във връзка с мащаб, активност и дълготрайност. "

11-ата Московска конференция за интернационална сигурност се организира във вторник в Конгресен и изложбен център " Патриот ". Според ТАСС представители на отбранителни организации и интернационалните организации, военни специалисти и дипломати от няколко десетки страни обсъдят общи закани за световната и районна непоклатимост, както и разнообразни аспекти на сигурността в Азия, Африка, Близкия изток, Латинска Америка и Европа. Централната тематика на събитието, проведено от Министерството на защитата на Русия, е установяването на взаимоотношение на фона на новите действителности, зараждащи в процеса на създаване на многополюсен международен ред .

По данни на съветското министерство на защитата, в конференцията вземат участие над 800 делегати от 76 страни. Този лист не включва никакви западни страни . Според програмата са поканени Китай, Индия, Южна Африка, Израел, Турция, Мексико, Обединените арабски емирства, Саудитска Арабия и Северна Корея. Представители на осем интернационалните организации, в това число Организация на обединените нации, Организацията на контракта за групова сигурност (ОДКС), Шанхайската организация за съдействие (ШОС), Асоциацията на нациите от Югоизточна Азия (АСЕАН), Арабската лига и Африканския съюз, също са планувани да вземат присъединяване в конференцията.
 Ким Чен-ун заповяда военните фабрики да създават повече оръжия
Ким Чен-ун заповяда военните фабрики да създават повече оръжия

Лидерът на Северна Корея взе основно решение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР