Ябълковата диета помага за регулиране на обмяната на веществата и

...
Ябълковата диета помага за регулиране на обмяната на веществата и
Коментари Харесай

Бързо вталяване с ябълкови диети

Ябълковата диета оказва помощ за контролиране на обмяната на веществата и за освобождение от непотребните килограми. Това обаче не става с магическа пръчка.

Най-добре е да се ползват разтоварващи дни с ябълки. Това е изключително потребно след преяждане по празниците. За да имате резултат, правете разтоварващи дни най-малко два пъти в седмицата. Ако нямате потребност от намаляване, може да се прави 1 път на месец.

Предлагаме ви няколко разновидността на диета с ябълки.

- През деня яжте единствено ябълки, освен това колкото желаете без ограничаване. Задължително е да пиете доста течности - минерална вода, билкови чайове. За един ден би трябвало да изядете кг и половина ябълки. При този вид не би трябвало да се одобряват никакви течности - задоволителни са тези, които се съдържат в ябълките.

- Ябълково-млечна диета. При нея на една ябълка се поставя половин чаша айрян. Това се употребява 5-6 пъти денем. Препоръчва се на бременни дами.

- Ябълкова диета за една седмица. Използва се за намаляване или при проблеми с храносмилането. Първия ден си купете един кг ябълки, като всеки идващ ден ги увеличавате с по 500 грама. На третия ден изяжте 2 кила, след което още веднъж намалявайте с по 500 грама, до момента в който стигнете шестия ден с кило.

Може да се пие зелен чай, само че може и билков. Ако ви престърже, може да гризете понякога черни сухари.

 Бързо вталяване с ябълкови диети

- Ябълки, кисело мляко и мед - най-лесният вид на ябълковата диета е един разтоварващ ден. Той може да се организира 1-2 пъти седмично. За 1 ден е целесъобразно изяждането на 1.5 кг ябълки. Не би трябвало да се пият газирани питиета, а единствено минерална вода или слаб черен или зелен чай. Дневно би трябвало да се одобряват не по-малко от 2 л течности.

Ябълките изострят възприятието за апетит и доста хора не могат да устоят единствено на този артикул и по тази причина ябълките могат да се комбинират с кисело мляко (1-2 кофички дневно) или мед (3 ч.л. дневно).

- Ябълки и моркови - най-продължителната ябълкова диета трае 1 седмица. Включват се и белтъчини. Месо може да се яде до 200 година 2 пъти на ден, а риба - до 300 година Допустими са 2 яйчни белтъци. Към диетата се прибавят сурови зеленчуци. Дневно могат да се изяждат по 2 моркова или чаша сок от моркови и 1 домат.

Количеството на ябълките е безкрайно, като по-полезни са сладките или сладко-киселите сортове.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР