Xiaomi определено продължава да опитва да се конкурира с най-големите

...
Xiaomi определено продължава да опитва да се конкурира с най-големите
Коментари Харесай

Xiaomi готви първия таблет с лицево разпознаване

Xiaomi несъмнено продължава да пробва да се конкурира с най-големите на мобилния пазар, а последното устройство на компанията Mi Pad 4 удостоверява това. Според неофициални информации таблетът на компанията ще е първият на пазара с лицево различаване.
Това значи, че потребителите ще могат да отключват устройството, като слагат лицето си против него. Функцията не е нещо непознато в света на технологиите, само че към момента не е била включена в таблет. Очакваше се първата компанията, която да направи нещо сходно, да е Apple с iPad Pro. От Xiaomi обаче може и да изпреварят американския колос.

Това загатна самата компания с публично известие в обществените мрежи, въпреки и да не даде повече детайлности. Засега от Xiaomi са удостоверили единствено, че процесорът на Mi Pad 4 ще бъде Qualcomm Snapdragon 660. Всичко останало се базира на клюки. Според тях устройството ще разполага с 13-мегапикселова задна и 5-мегапикселова предна камера. Очаква се Xiaomi Mi Pad 4 да дойде на пазара в два разновидността – с 4 GB RAM и 64 GB вградено пространство, както и с 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. Официалната премиера на таблетът е планувана за 25-ти юни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР