Wizz Air уведомява своите пътници, че отменя днешните полети между

...
Wizz Air уведомява своите пътници, че отменя днешните полети между
Коментари Харесай

Wizz Air отменя полетите между Варна и Лондон

Wizz Air уведомява своите пасажери, че анулира днешните полети сред Варна и Лондон Лутън, оповестяват от компанията.

Wizz Air прецизно съблюдава откритите си протоколи, поддържа непрекъсната връзка със съответните органи и деликатно следи въведените локални и интернационалните ограничения. Здравето, сигурността и сигурността на пасажерите и екипажа на самолетната компания остават главен приоритет на Wizz Air.

Wizz Air се извинява, в случай че решението ѝ е предизвикало стеснение на българските пасажери, които са имали предпочитание да се върнат вкъщи в България, и на тези пасажери, които възнамеряваха да употребяват полетите на самолетната компания, с цел да пътуват или да се върнат в Обединеното кралство.
***

За Wizz Air
Wizz Air е най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, която предлага над 700 маршрута от 25 бази, свързващи 155 дестинации в 45 страни. В Wizz Air екип от над 5000 авиационни специалисти дава висококачествено обслужване и доста ниски цени на билетите, което прави Wizz Air пожеланият избор на 40 милиона пасажери през последните 12 месеца. WIZZ оперира с флотилия от 120 самолета Airbus. Всички полети се правят със самолети A320 със 180 места, A321s с 230 места A321neo с 239 места. Wizz Air оперира една от най-младите флотилии в света, съгласно последните данни на швейцарския снабдител на разследващи услуги на CH-AVIATION.
Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ и е включена в показателите FTSE 250 и FTSE All-Share. Wizz Air е записана в Международната асоциация за въздушен превоз (IATA), Оперативен одит за сигурност (IOSA), световният пример за самопризнание за сигурност на въздушния превоз.

Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните нискотарифни самолетни компании в света, както и най-хубавата нискотарифна самолетна компания от AirlineRatings.com – единствената международна организация за сигурност и рейтинг на самолетните компании, а също и бе оповестена за Aвиокомпания на 2019 година от Air Transport Awards – единствените интернационалните оценки, които правят оценка всички съществени категории във въздушния превоз. 



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР