Руският президент Владимир Путин в реч на Парада на победата

...
Руският президент Владимир Путин в реч на Парада на победата
Коментари Харесай

Путин на парада обяви готовност на ядрените оръжия: Ние отхвърляме претенциите на всяка държава за изключителност

Руският президент Владимир Путин в тирада на Парада на успеха на Червения площад съобщи, че стратегическите сили на страната са в непрекъсната подготвеност. В същото време той сподели, че „ Русия ще направи всичко, с цел да предотврати световен конфликт “.

Западът се пробва да изопачи истината за Втората международна война, тъй като тя пречи на колониалната политика, съобщи президентът на федерацията.

„ Днес виждаме по какъв начин се пробват да изопачат истината за Втората международна война, това пречи на тези, които са привикнали да построяват своята колониална политика върху лицемерието и лъжата “, сподели Путин пред маршируващите бойци на Червения площад по случай Деня на успеха над нацистите през Втората международна война.

Той съобщи, че Русия няма да разреши да бъде заплашвана.

Както и преди година, президентът на Русия в словото си открои и участниците в специфичната военна интервенция, както в Русия назовават военната непредизвикана експанзия против Украйна. Президентът Путин прикани събралите се да почетат паметта на починалите в Украйна бойци, съобщи Българска телеграфна агенция и Блиц.

„ Ние отхвърляме претенциите на всяка страна или съюз за изключителност. Знаем до какво води прекомерността на сходни упоритости. Русия ще направи всичко, с цел да предотврати световен спор, само че в това време няма да позволим на никого да ни заплашва.

Нашите стратегически сили постоянно са в бойна подготвеност “, сподели Путин.

„ Те (западните страни) събарят монументи на същинските борци против нацизма и издигат на фундамент предателите и съучастниците на Хитлер.

Те заличават паметта за героизма и благородството на бойците освободители “, сподели Путин.

Според съветския президент „ реваншизмът, подигравката с историята, желанието да се оправдаят сегашните почитатели на нацистите са част от общата политика на западните елити за разпалване на от ден на ден районни спорове, междуетническа и междурелигиозна омраза.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР