Wipro, един от най-големите доставчици на софтуерни услуги в Индия,

...
Wipro, един от най-големите доставчици на софтуерни услуги в Индия,
Коментари Харесай

Индийски технологичен гигант я инвестира 1 млрд. долара в изучаване на изкуствения интелект

Wipro, един от най-големите снабдители на софтуерни услуги в Индия, желае всеки от личния състав да знае по какъв начин да употребява изкуствения разсъдък.

ИТ колосът разгласи, че ще влага 1 милиард $ за възстановяване на опциите си за изкуствен интелект през идващите три години, в това число образование на целия си личен състав от 250 000 души в 66 страни в бързо разрастващата се технология.
-->
Wipro (WIT) съобщи, че възнамерява да организира семинари „ за основите на ИИ и виновното потребление на ИИ през идващите 12 месеца и ще продължи да дава по-персонализирано, настоящо образование за чиновници в функции, профилирани в ИИ “.

Wipro е една от най-големите аутсорсинг компании в Индия, профилирана в ИТ и консултантски услуги. Неговият ход идва, когато генеративният AI, технологията, която е в основата на известни платформи като ChatGPT, завладя света като стихия.

Бизнесът от ден на ден употребява AI, с цел да укрепи или размени задания, нормално изпълнявани от хора.

Тази седмица основният изпълнителен шеф на индийски стартъп направи заглавия за редуциране на към 90% от своя обслужващ личен състав, като сподели, че компанията е построила основан на AI чатбот, който може да обработва поръчки за обслужване на клиенти по-бързо от чиновниците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР