WinTools.net съдържа в себе си набор от инструменти, повишаващи производителността

...
WinTools.net съдържа в себе си набор от инструменти, повишаващи производителността
Коментари Харесай

WinTools.net 23.0

WinTools.net съдържа в себе си набор от принадлежности, повишаващи продуктивността на операционната система Windows. Включва:

Clean Uninstaller – взема решение казуса с дисковото пространство, грамотно отстранява краткотрайните файлове, останали от съоръжения, а също по този начин може да управлява процеса на апаратура на стратегиите и да наблюдава, какви файлове и къде са били записани и какви промени са станали в регистъра на Windows и в систематичните файлове след инсталацията.

Scan Files – служи за от време на време разчистване на компютъра от краткотрайни и неизползвани файлове.

Scan Registry – е предопределен за от време на време разчистване на регистъра и премахване на неверни записи.

StartUp Manager – следи за всички записи за автоматизирано пускане и разрешава да се трият или прибавят, а също по този начин краткотрайно да се изключват записи.

Tweak UI – съставлява набор от спомагателни настройки и благоприятни условия, влияещи на сигурността, продуктивността и удобството при прилагане на операционната система и не влизащи в общоприетата комплектация на Windows.

Net Tweaker – предопределен да увеличи скоростта на предаване на данни посредством смяна на скритите мрежови настройки.

The Privacy – разрешава да работите на компютъра без да оставяте следи от своята активност, изтривайки всички краткотрайни файлове, в това число кеша на браузъра.

Memory Booster – инструмент за мониторинг, разчистване и оптимизация на оперативната памет. Той служи за повишение на продуктивността на операционната система, освобождавайки оперативната памет от драйвери и процеси на Windows за приложения изискващи оптимално натоварване на процесора и оперативната памет. Лиценз: Платен (Shareware) .

Изтегли: (2.24 MB)
Изтегли: (2.24 MB)
Изтегли: (2.24 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР