Vivacom ще зарадва родителите и техните деца по повод предстоящия

...
Vivacom ще зарадва родителите и техните деца по повод предстоящия
Коментари Харесай

Vivacom предлага специален комплект MyKi за Деня на детето

Vivacom ще зарадва родителите и техните деца във връзка идния празник Деня на детето със особено предложение. Родителите ще могат да изберат детския смарт часовник MyKi 4 Lite в комплект с безжични детски слушалки Belkin Soundform Mini на цена от 3.98 лева на месец на лизинг за 24 месеца с проект Unlimited 100. Умният часовник предлага и на дребни и огромни тъкмо това, от което се нуждаят, на децата носи наслада, с помощта на страхотните функционалности, а на родителите успокоение за местоположението на малчуганите във всеки миг. Специалната оферта ще бъде налична както в магазините на Vivacom, по този начин и онлайн.

MyKi 4 Lite е извънредно лек и комфортен смарт часовник, който пасва идеално на детската китка. Устройството идва с мека силиконова каишка, която свободно може да се смъква и да бъде сменена с друга. Часовникът има издръжлива батерия, която се зарежда с кабел и магнитно закрепване. Благодарение на вградения GPS правоприемник и Wi-Fi модул, родителите знаят местоположението на своите деца, с цел да наблюдават тяхната сигурност. А микрофонът и високоговорителят на MyKi 4 Lite разрешават двупосочни гласови позвънявания, изпращане на гласови известия, както и приемане на гласови и текстови известия посредством приложението MyKi. По този метод децата могат елементарно да поддържат връзка с техните родственици и другари, а родителите постоянно ще знаят къде се намират. Смарт часовникът има SOS бутон, с който детето може да се свърже с родител елементарно и бързо.

Моделът е водоустойчив – сертифициран е по IP67 и може да издържи потапяне до 1 м. в сладка вода за 30 мин. Така родителите могат да бъдат сигурни, че часовникът е предпазен при положение на случайно намокряне. Той има функционалността за следене на направените стъпки, като устройството може да бъде ръководено от всеки смарт телефон или таблет – на всички места и когато и да е посредством приложението MyKi.

Безжични слушалки Belkin Soundform Mini са особено основани с мисъл за комфорта и сигурността на децата. Те имат мека, регулируема лента за глава и по-малки възглавнички, осигуряващи съвършено нагласяване. Безжичните слушалки разполагат с вграден микрофон, който се ръководи елементарно, а силата на звука е лимитирана до 85 децибела, с цел да отбрани ушите на децата по време на слушане, учене, игра или диалози с учители и другари. С Belkin Soundform Mini потребителите могат да се насладят на чудесно качество на звука и на батерия, която устоя до 30 часа слушане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР