На празничния концерт снощи Грациела Ранкова, председател на управителния съвет

...
На празничния концерт снощи Грациела Ранкова, председател на управителния съвет
Коментари Харесай

Сдружение „Жанета“ отпразнува 20-годишен юбилей с благотворителен концерт в Разград

На празничния концерт нощес Грациела Ранкова , ръководител на управителния съвет на Сдружение „ Жанета “, напомни по какъв начин е основано то. Идеята потегля от курсове за бременни. Първият план , който обединяването пази, е за приемна грижа . Благодарение на него, Разград застава на първо място в страната по брой приемни фамилии . През годините се е докоснало до орисите на 18 000 деца и фамилии .
 
В концертната стратегия участваха: водещият на събитието Александър Александров-Алекс, Градски Младежки духов оркестър към Център за поддръжка за личностно развиване – Център за работа с деца /ЦПЛР-ЦРД/ с началник Милен Бенков; Джансу Чакалова от Класа по цигулка на Румяна Маркова и Диляра Назиф от Класа по вокално пеене на Детелина Тодорова от Музикална школа „ Илия Бърнев “ към Народно читалище „ Развитие 1869 “, Балетна школа при Народно читалище „ Развитие 1869 “ с ръководители Мария Керчева, Виолета Желязкова и Милена Милева, Детска танцова школа „ Сладури “ с началник Катя Портянова, Танцова групировка „ Феникс “ към ЦПЛР Център за работа с деца, Тея Валентинова от Школа по изкуствата „ Енджой мюзик “, Валена Борисова от Добрич, дуетът „ Бисера и Лидия “.

Петър Василев , началник на обществените услуги, които сдружението ръководи,  връчи на кмета на Община Разград Добрин Добрев благодарствено писмо за дългогодишната ползотворно съдействие и поддръжка при реализиране на идеята – децата на Разград да живеят по-добре. В приветствието си към екипа на „ Жанета ”, градоначалникът благодари за това, че са скъп сътрудник на локалната власт в общата задача животът на децата и хората в риск да е по-лек. Той ги поздрави за неуморния труд и надълбоко смислените и публично ангажирани начинания.

Сред формалните посетители на юбилейния концерт бяха и заместник-кметът Елка Неделчева и заместник-областният шеф Надя Йорданова .

Приходите от продажбата на билетите за концерта ще бъдат употребявани за поддръжка на идеята на сдружението – да оказват помощ на деца и фамилии да живеят по-добре.

Извънредно! Въвеждат краткотрайни противоепидемични ограничения поради коклюша

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР