Понеже се появяват 7-8 отделни профила, се създава впечатление за

...
Понеже се появяват 7-8 отделни профила, се създава впечатление за
Коментари Харесай

Анализаторът Василена Доткова: Фалшиви новини плашат с глад при в...

Понеже се появяват 7-8 обособени профила, се основава усещане за масирано разпространяване на това изказване, че все едно доста хора и доста обособени гласове го споделят. Всъщност това е безусловно погрешно и не почива на никакво действително събитие и на никаква действително събитие, добави тя.

 

Понякога се употребява някакъв % истина, с цел да се направи неистина. Румъния в действителност не извършва за момента критериите за приемане на еврото, само че няма нищо правилно, че няма да го приема. Румъния има обвързване като всички останали страни в Европейския съюз и когато извърши изискванията за приемане на еврото, ще го одобри, съобщи Доткова.

Просто тя за момента е надалеч от осъществяването на изискванията, има проблеми с обществените финанси, има и доста висок бюджетен недостиг и просто не дава отговор на критерия. Румъния работи за приемане на еврото, само че няма да бъде скоро подготвена, тъй като ще й би трябвало време, с цел да се оправи с бюджетния недостиг. Подобна вест обаче е изфабрикувана, добави Василена Доткова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР