WhatsApp въвежда начин да скриете състоянието си последно виждане“ от

...
WhatsApp въвежда начин да скриете състоянието си последно виждане“ от
Коментари Харесай

WhatsApp пуска нововъведения

WhatsApp вкарва метод да скриете положението си „ последно виждане “ от съответни контакти, както и опцията да напуснете група, без да уведомявате други консуматори.

Миналият декември WhatsApp стартира да крие онлайн статуса на потребителите от непознати по дифолт. Въпреки че това беше стъпка в вярната посока, то въпреки всичко разрешава на целия ви лист с контакти да вижда дали сте онлайн или не. Предполага се, че идната актуализация на WhatsApp ще поправи това, защото ще ви разреши да изберете кои контакти да виждат вашия статус.

WhatsApp пуска и друга комфортна функционалност, която ще ви разреши тихо да напускате групи. В момента приложението уведомява всеки консуматор в групата за вашето овакантяване, което може да подтикне някои членове на групата да ви изпратят персонално известие, с цел да ви попитат за какво сте напуснали.

WhatsApp оповестява, че ще пусне тези две функционалности този месец и че също по този начин работи върху метод да блокира потребителите да вършат екранни фотоси на известия. За разлика от изчезващите известия, еднократният обзор на съобщенията изчезват, откакто получателят го е видял един път, нещо като фотография или видеоклип, изпратени посредством Snapchat. Добавянето на метод за блокиране на екранни фотоси може да попречи на потребителите да резервират или споделят поверителна информация с други. Тази функционалност към момента е в развой на тестване, само че WhatsApp споделя, че ще стартира да я пуска на потребителите „ скоро “.

WhatsApp направи няколко други дребни, само че значими актуализации тази година. В допълнение към стартирането на емотикони реакции и въвеждането на метод за ускорение на гласовите известия, платформата също така позволява на потребителите на Android да трансферират своята чат история на iPhone.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР