[Weston Green] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

...
[Weston Green] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна
Коментари Харесай

Уестън Грийн: След няколко години интернет ще е неузнаваем

[Weston Green] DigitalK е измежду водещите цифрови конференции в Централна и Източна Европа. На 31 май и 1 юни представители на компании като AirBnb, L’Oreal, Fitbit, AKQA, IndieGoGo, Pinterest, Amazon Alexa ще покажат последните софтуерни нововъведения в разнообразни браншове и новите бизнес модели, които те основават. Ценният опит на лекторите ще помогне на хората, които взимат решенията в бизнеса, да структурират фирмите си в синхрон с цифровата промяна, да приказват по-ефективно с клиентите си, да продават по-добре и да генерират напредък на бизнеса си. Билети и повече информация за участниците може да откриете в уеб страницата на събитието, както и на страницата във Фейсбук. Още по тематиката
DigitalK 2018: Човекът против изкуствения разсъдък, обществените мрежи и цифровите нововъведения

На 31 май и 1 юни лектори от Airbnb, Amazon Alexa, IndieGoGo, Pinterest, R/GA, AKQA и доста други ще приказват за бъдещето на цифровия бизнес
20 мар 2018
Не подценявай интелекта ми

Развитието на изкуствения разсъдък ще бъде съществена тематика на тазгодишната конференция DIGITALK
16 мар 2018
Уестън Грийн е изпълнителен продуцент в Inverse - онлайн медиа, която разгласява текстово и видео наличие в региона на науката и развлекателната промишленост. Уестън има няколко награди Emmy. Той ще е посетител преподавател на DigitalK 2018, където ще приказва за ролята на видео наличието в медиите и маркетинга. Разговора ни с него няколко седмици преди конференцията за цифрови технологии и бизнес четете долу:

Кой е планът от последната година, с който се гордеете най-вече?
- Your Brain on (Blank) - предаване, в което невролог изяснява какви мозъчни процеси провокира избрана субстанция. Наистина е занимателно и просветително и можете да го гледате на Inverse. За два месеца и шест оповестени епизода съумя да събере 60 млн. гледания и 380 хиляди почитатели.

Как ще наподобява интернет след 10 години?
- Всичко ще се промени през идващото десетилетие - процесът ще е огледален на 20-те години на предишния век в Съединени американски щати. Смятам, че най-големите промени след самия Интернет занапред ще бъдат показани - както телефоните с похлупак в този момент са морално остарели, по този начин и смарт телефоните ще бъдат.

Как обществените медии трансформираха живота ни?
- Те безусловно трансформираха света. Повече в сравнение с истинската идея за Интернет - потребителите се приспособиха постепенно към идването на Web 2.0 и приложенията като Фейсбук, Twitter и Instagram, само че в този момент това е част от живота ни.
Повече за всеки от лекторите на DigitalK, както и изявленията с тях ще откриете на страниците на в. " Капитал " в идващите седмици. В специфичната графа във връзка събитието ще търсим и отговори на най-важните въпроси за обществените мрежи, изкуствения разсъдък, финтех промишлеността, умните устройства и цифровия бизнес:

- Джон Гарджуло, началник " Продуктов маркетинг " в Airbnb
- Людо Антонов, шеф " Инженерно развиване " в Pinterest
- Джоел Хюс, шеф за Европа и Англия в краудфъндинг платформата IndieGoGo
- Макс Аморделузо, софтуерен евангелист на Amazon Alexa за Европа
- Момчил Кюркчиев, съосновател и изпълнителен шеф на Leanplum
- Иън Уортън, креативен шеф на цифровата организация AKQA
- Кърк Джонсън, бизнес шеф в рекламната организация Wieden + Kennedy
- Джесика Джиолио, публицист и стратегически шеф в компанията за маркетинг на потребителско прекарване Sprinklr
- Яни Валжавек, съосновател на платформата за ръководство на цифрови активи ICONOMI
- Айелет Ноф, съосновател на PR организацията Blonde 2.0
- Димитрис Косифас, началник продажби на реклама за туризъм, покупко-продажби и технологии за Гърция, България, Кипър и Малта в Гугъл
- Монти Мъмфорд, софтуерен журналист
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР