Взаимоотношенията в различните им проявления ще бъдат основна тема в

...
Взаимоотношенията в различните им проявления ще бъдат основна тема в
Коментари Харесай

Миналото и бъдещето се срещат в Св. Анастасия

Взаимоотношенията в другите им проявления ще бъдат съществена тематика в идните епизоди на „ Откраднат живот: Финалът “. Фотосесия под мотото „ Семейство “ ще ангажира лекарите да се провеждат по двойки за фотосите с обръщение. Поводът ще даде опция на доктор Огнянова да влезе в ролята на съдия сред Кая и Хаджихристев, които към момента са на кръстопът. Каузата ще сложи доста въпроси и ще загатне зараждащата се благосклонност сред лекар Димова и доцент Мазов. Дали привличането и чувството за благосклонност ще надделее над правилата на доктор Димова и каква ще бъде реакцията на Мазов в един прям диалог, ще научим тази седмица.

Междувременно сестра Кирилова ще се върне към прочувствени моменти от предишното с появяването на специфичен за нея човек. Ситуацията ще я предизвика да премисли своето бъдеще и цели. Темата за достоверното наличие, за разкриването на персоналния живот, даже и когато той е друг от останалите, ще вълнува и доктор Наков. В отделението ще дойде младо момче, което крие своята полова ориентировка, а премълчаването последователно се е трансформирало в същински спор. Житейските тематики за Наков ще продължат със значимо предложение от страна на различен човек в болничното заведение, който може да промени живота му.

Доколко обаче имаме право да предопределяме живота на своето дете? Бременна пациентка, която е прочут астролог, ще влезе в договаряния с лекарите за избрана дата и час на раждането, които обаче ще бъдат осуетени от различен здравословен проблем. Участниците в разигралата се обстановка ще би трябвало да решат дали да се доверят на звездите или на медицината и до каква степен е редно да избираме по кое време да се появи нов живот.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР