Вярвам, че предстоящата среща между президента Тръмп и министър-председателя Борисов

...
Вярвам, че предстоящата среща между президента Тръмп и министър-председателя Борисов
Коментари Харесай

Мустафа: Срещата Борисов-Тръмп ще е плодотворна

Вярвам, че идната среща сред президента Тръмп и министър-председателя Борисов ще е позитивна и плодотворна. Самата среща съставлява опция водачите ни и страните ни да се опознаят, и да преминат на идващото равнище във взаимоотношенията ни. Това съобщи за идната аудиенция на премиера Борисов в Съединени американски щати и срещата му с президента Тръмп на 25 ноември посланикът на Съединените щати в България Херо Мустафа на бизнес закуска,.

" Предполагам, че президентът Тръмп и министър-председателят Бойко Борисов ще приказват за сигурността, за вложенията, за върховенството на закона и за сигурността на енергийните доставки. Трябва да се възползваме от сегашния стадий от партньорството сред Съединени американски щати и България. Стремим се да работим дружно за една по-успешна и по-стабилна България. 

Как виждам идващите 3 години? Нека изградим Бъгария като един същински енергиен хъб, един деятелен газов пазар в района, по този начин, че страната да не зависи единствено от един снабдител ", уточни Херо Мустафа.

По думите й задачата на американската страна е " да дадем опция втечненият природен газ да се трансформира в действителност в района ". " Съединени американски щати ще изпратят екип от механически специалисти, с цел да прегледат опциите за нуклеарния енергиен бранш в България, като посетят Белене и Козлодуй ", разкри американският дипломат.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР