Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Сряда, 2 декември – Това, което започнем този месец, ще повлияе върху близките две до 20 години напред

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Сряда, 2 декември – Това, което стартираме този месец, ще повлияе върху околните две до 20 години напред.

През месец декември ще се случат 10 значими астрологични събития, някои от които можем да определим като изключително грандиозни.

На 1 декември Меркурий мина в знака Стрелец, което като цяло ще промени доста интелектуалния декор. Това ще ни направи по-целеустремени, с повече визия и опция за реализация на задачите . Това е време за създаване на далечни проекти, амбициозни договаряния, начало на амбициозни планове в областта на търговията, връзките, образованието, издателския бизнес, туризма.

От друга страна Нептун към момента е имобилен и това ще даде нараснала сензитивност, емоционалност, и податливост към поглъщане в мемоари от предишното. Срещите с близки на сърцето ни хора – даже и с членове на фамилията, които не живеят с нас, ще са забавни, само че е значимо да знам, че в този момент не е добре да изясняваме взаимоотношенията си . Нептун може да даде прочувствено комплициране и грешки и в проектите ни за работа. Съветът ни е да бъдете по-внимателни във всяка ваша активност – да сте п о-педантични и да вниквате в детайлите . Времето е уместно за медитативни практики, изобразяване, музика.

Днес ще се чувствате по-сигурни, когато правите действия, свързани с вашия дом и семейство, като да вземем за пример готвите или работите в градината. Може да сте склонни към прочувствени съмнения. Ще би трябвало да се научите да простите и да забравяте, с цел да избегнете депресията от прекомерно задълбочаване върху даден проблем. Вашето усещане за света може да бъде доста субективно, пробвайте се да се дистанцирате, да се отдалечите от протичащото се, без да изпитвате мъка. Благодарение на вашата богата прочувствена същина можете да разсъните в себе си същинско възприятие за принадлежност към света.

Днес чувствителни органи ще са стомахът, лигавицата, яйчниците, матката, перитонеумът, лимфната система, гръдната кост.

Сега тези органи са по-чувствителни, по тази причина им осигурете спомагателни грижи. Добро време за диети и пости .

По отношение на хирургичните интервенции имайте поради, че по време на намаляваща Луна се предлагат сходни интервенции, само че избягвайте изброените към този момент органи.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР