Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Петък, 13 ноември – Ден на трансформации, засилени емоции и психически разстройства

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Петък, 13 ноември – Ден на трансформации, засилени страсти и душевен разтройства

Днес всичко, обвързвано с израстването, властта, самолюбието, операциите, ще се оцвети в блестящо. Днес много от вас ще бъдат на кръстопът в живота си. Пренапрежението, обвързвано с властта, администрацията, вирусите, психологичните болести, страховете, се дължи на обстоятелството, че през днешния ден силата на Плутон е най-силна от дадените ни във физическия свят. Трябва да се научим да работим с нея. При тежки персонални аспекти на Плутон към хороскопа има характерно влияние върху душeвността. Понякога хората изпитват смут, непонятен и за тях самите . Държат се, като че ли са препарирани и душeвността им блокира.

Плутонови са всички „ подземни професии”: на археолози, пещерняци, миньори, на служащи в областта на нефтодобива, в поддържането на метрото, на хора, занимаващи се с гърмежи, както и атомни физици, а също по този начин и специалности, свързани с това да са водачи в обществото (политици и общественици); революционери, които работят тайно и се крият, реформатори, политически и публични водачи - хора, които интензивно вземат участие в живота на даден социум; хора - занимаващи се с особени типове бойни изкуства и спорт, иглотерапевти, масажисти, работещи с енергийни форми, окултисти, магьосници, екстрасенси, погребални сътрудници, гробари, онколози. Днес денят за тях ще е сполучлив и забавен.

Днес също по този начин се чакат процеси от рода на политически преврати, стачки, манифестации и всевъзможни събития, при които хората се събират на едно място.

Много от вас през днешния ден ще усещат засилена чувствителност, схватливост, магнетичност, воля, интензивност, мощ, огромна прегрятост, свръх значителност .

Днес е невероятно да бъдете дружно с близки и другари, да се забавлявате и да изпитате страсти, които несъмнено ви липсват. Това е принудително оттласкване от групата, от колектива, обвързвано със боязън.

Конфигурацията през днешния ден внезапно засилва прочувствената сфера. Всички прегрети прочувствени обстановки пораждат точно през днешния ден - висока любвеобилност, нараснал характер и ревнивост, свързани с най-тежките й прояви. Човек губи разсъдъка си от бяс и целият излиза отвън кожата си. Възниква страст, която му е напълно непозната. Любовта става прекомерно значима . Обектът на възприятията се оказва толкоз важен, че на човек му се коства, че в него е събран целият му смисъл и живот. Също ще бъдете подтикнати да извършите някои грехове. Ще се пораждат прекомерно буйни стремежи. Ако приказваме за библейското схващане на прегрешението, той не е в това, че Ева желала да изяде ябълката, а във обстоятелството, че желанието й е станало по-силно от възбраната . Така се основава формулата, че когато не би трябвало, само че доста ти се желае, значи може. В тези случаи желанието преизпълва сърцето и подчинява всички мисли на едно възприятие. Ето това е моментът на грехопадението – желанието на Ева е било толкоз мощно, че разсъдъкът на Адам е послушал сърцето й. Венера постоянно се свързва със сърдечната чакра, а змията (енергията "Кундалини " се рисува като змия) - с Плутон. Това е силата на Муладхара, която е скрита в основата на гръбнака. Когато човек е налегнат от мощно предпочитание, не е кадърен да управлява решенията си посредством разсъдъка. Тогава настава изгонването от Рая. Тогава вършим неща, от които след това се срамим. Най-мощната прочувствена прегрятост и прекомерност се получава точно в дни като днешния. Ще има голям брой любовни исблъсъци, принуждение.

Аспектът визира и обществената сфера. Има отношение към родовата карма и по тази причина постоянно става въпрос за наследствена социална интензивност.

Аспектът въздейства на още една сфера с изключение на властта, политиката и специалността. Това е тематиката за самочувствието, самолюбието . Ще се изявят хора, които са вътрешно доста дейни (като Джо Байдън}, които не се демонстрират на открито. Те безмълвно и трудно се опасяват да показват на близките, че са самолюбиви и амбициозни. Наблюдаваме прикрито самоутвърждаване. На вътрешен проект качествата са доста мощни, личността е доста амбициозна, само че това не се демонстрира на открито. Човек се старае да работи по този начин, като че ли не се стреми към триумф, все едно въобще не му пука сполучлив ли е или не. На вътрешен проект обаче се изтезава. Ако наподобява изцяло лишен от себелюбие, то знайте, че той просто доста добре го прикрива.

Днес доста хора ще би трябвало да мислят освен за своята орис, а да показват потребностите на обществото. Или може да се окажат пасивни участници в обществените процеси.

Това е един от най-тежко влияещите на здравето аспекти. Той рядко е на небето и по тази причина дава серия от характерни болести. Принципно всички заболявания в Плутон са такива. Влошава се общото положение, човек не се усеща добре, само че лекарите не могат да слагат диагноза - те даже считат, че той е здрав - нищо му няма. В същото време човек усеща по какъв начин рухва енергийно. Това може да се прояви като заболяване на черния дроб (тъй като Юпитер е тъкмо до Плутон), кръвта или сърцето, само че заболяванията на Плутон се демонстрират, където си желаят. Проблемът не е в един орган, а в нарушаването на енергийния баланс на целия организъм. Когато се случва подобен аспект, който е от началото на годината, само че сега е безусловно прецизен, наложително би трябвало да се насочите към специфични способи за лекуване, които да подобрят общото положение на организма и да покачат имунитета му. Добре се отразяват нетрадиционните енергийни практики (като акупунктура, рейки, йога).

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР