Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Четвъртък, 5 ноември – Време за огледи на имоти

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 5 ноември - Ден на Юпитер. Време за огледи и преоценка на парцели.

Този ден е подобаващ да желаяме експертни оценки на нашите парцели, с цел да понижим техните налози или да употребяваме оценката пред банки. Не е уместно време за пускане на нов бизнес.

Днес ще имате непредвидени срещи и ще се окажете в изненадващи обстановки – наложително запазете чувството си за равновесие и не участвайте в разногласия и спорове. Емоциите ще ексалират поради сътрудниците ви или фамилията. Денят не е подобаващ за правосъдни каузи. Във всяка една активност или постъпка през днешния ден най-правилното нещо е да се осланяте на интуицията или вътрешния си глас. Денят е подобаващ за интензивности, свързани с църкви, погребения, застрахователи, музика, концерти, медитации. Може да изясните проблеми с делби и наследства и да обсъдите с родственици благоприятни условия за решение.

Денят ще е доста прочувствен и на напред във времето ще изникнат обстановки, в които ще изяснявате персонални връзки. Препоръчваме това да се случи в сантиментална среда или на вечеря. Днес е добре да посетите възрастни хора – баби, дядовци, родители или да извършите подаяние за домове със остарели хора. Ще имате триумф, в случай че в този ден откривате старешки дом, в случай че работите с него или го разпространявате.

Денят не е подобаващ за сключване на контракти, изключително в случай че са свързани с недвижими парцели.

Днес е сполучлив ден за представителите на Риби, Рак и Скорпион , защото тяхната дейна позиция и сензитивност ще бъдат подкрепени от планетите. Използвайте силата си за обсъждане и разрешаване на заплетени обстановки.

Представителите на Везни и Овен да не вземат участие в договаряния и да не се доверяват на другари и съдружници.

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР