Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Четвъртък, 29 октомври – За да постигнете целите си, трябва да сте експедитивни и организирани

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 29 октомври - Ден на Юпитер . Този ден е удобен да уреждате въпроси, свързани с държавни органи, администрации, да завеждате правосъдни каузи или да подготвяте документи за тях.

Благоприятен ден за тези, чиято активност е обвързвана с банки и с правосъдие.

Денят е прекрасен и за тези от вас, които развиват бизнес с чужбина, или са се посветили на преподавателска активност.

Благоприятен ще е този четвъртък и за заетите в бранша превоз и връзки.

Трябва да сте много експедитивни и проведени, съществени и въздържани , с цел да постигате задачите си. В деня на Юпитер всеки ще желае да осъществя упоритостите си, като ще се стреми към повече финансови средства, които да му дадат чувство за сигурност. Но е значимо да не отстъпвате от моралните правила.

Този ден е прекрасен и за хората, занимаващи се със земеделие, рандеман на потребни изкопаеми, строителство.

Ако извършите избрани дейности, с цел да се заземите, денят ви ще е благополучен . И като цяло, до момента в който Юпитер е в Козирог, заземяващите практики ще са потребни за всички хора. Планетата ще е в този знак до 20 декември, а по-късно ще влезе в знака на Водолей.

Ако се уморявате елементарно, забравяте, депресирани сте и сте нервни , а също така изпитвате боязън, експанзия, позор и виновност , то вие сигурно ще имате потребност от заземяване, с цел да се възвърне силата ви и да тече по верен метод в тялото ви. От първостепенно значение е енергийният ви баланс.

Много е значим досегът с природата за заземяването на индивида – разходки в планината, тичане, колоездене. Добре е също по този начин, в случай че имате животни, да си играете с тях, както и да спазвате режим на здравословно хранене. Може да се заземите, като носите кристали и скъпоценни камъни. Добър метод за заземяване е плуването и слушането на релаксираща музика. Това ще разреши на силите ви да потекат в вярната посока, а вие да сте уравновесени. Това ще усъвършенства здравето ви, ще концентрира мислите и дейностите ви.

Най-хубавите часове този четвъртък ще са от 9.35 часа до 10.25 часа и от 16.25 часа до 17.15 часа .

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР