Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Четвъртък, 22 октомври – ден, управляван от Юпитер

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 22 октомври – ден, ръководен от Юпитер. Инвестирайте в ИТ-технологии, сдържайте страстите си, прибегнете до отбрана със скъпоценни камъни.

Слънцето влиза в Скорпион на 22 октомври, само че този четвъртък Луната прави прецизен съвпад с Плутон – шефът на този зодиакален знак. Какви са скъпоценните камъни на това новолуние? В този интервал е извънредно значимо да намерим това, което ни носи прочувствена поддръжка и непоклатимост. Тя би трябвало да ни даде солидна основа и възприятие за сигурност. Можем да разкрием това, което е било прикрито, стига да сме подготвени да преминем през тестване и да не се опасяваме. Така ще пристигна решението.

Денят е четвъртък и се ръководи от планетата Юпитер. В хороскопа той разказва общественото държание на индивида, неговите ориентири в обществото. Хората, родени в една и съща година, имат общи юпитериански характерности, подобен вид обществена ориентировка, както и сходна ценностна система. Това не са самостоятелни черти на характера, а по- скоро метод на държание в обществото. Юпитер образува един 12 годишен цикъл и в случай че погледнем какво се е случило през 2008 година ще има известна повтаряемост.

Нека да обърнем внимание - 2008 година е също високосна. В два дни - на 24-25 октомври 2008 година в Китай се организира Седмата среща на върха на държавните и държавните ръководители на страните на Азиатско-европейския конгрес. През октомври 2008 година Джордж Буш подписва закон, предусещащ отпущането на 700 милиарда $ за финансовата система на Съединените щати, което ни дава съображение да считаме, че още веднъж ще има обстановки за избавяне на американската валута и задълбочаване на рецесията. В същото време през октомври 2008 година е пуснато приложението Гугъл play, тъй че чакаме нещо ново в областта на ИТ-технологиите, което от дълго време се приготвя. Добре е да се оглеждате и да инвестирате точно там.

Юпитер дава отговор за духовното развиване на човечеството, което е постоянно резултат от действието на висшите сили. Естествената еволюция става в условия на ограничавания. Всичко в индивида, което излиза отвън рамките на нормалните, естествените заложби, е резултат от действието на Висшия свят. Като образец текстовете на Откровенията- това са форми, посредством които на Земята идват нови сили, познания, нов подтик за развиване на човечеството. Планетата Марс ще задейства Юпитер – това значи, че това е идеалният интервал да погледнем напред в бъдещето – по какъв начин желаеме да растем, какво желаеме да научим и да преминем оттатък поставените ни самоограничения. За да осъзнаем това може би ще възникне сюжет на насилствени ограничавания и затваряне поради ковид.

Много от вас ще изпитат съществени страхове за материалното си богатство. Съветът, който можем ви да дадем, е да сдържате страстите си и да прибегнете до отбрана със скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Скъпоценните камъни имат мощни вълшебен свойства, когато ги настроим вярно. Те могат да ни оказват помощ в разнообразни сфери от живота – могат да ни пазят, да ни лекуват, да ни носят разцвет.

Камъни за отбрана:

Овен – рубин, елмаз, яспис, карнеол

Телец – розов кварц, сапфир, карнеол

Близнаци – цитрин, тигрово око, ахат

Рак – смарагд, авантюрин, хризопраз, перли

Лъв – елмаз, планински кристал, оникс, цитрин

Дева – жълт ахат, карнеол, цитрин

Везни – опушен кварц, цитрин, перидот, малахит

Скорпион – оникс, карнеол, аквамарин, магнетит, хематит

Стрелец – халцедон, топаз, яспис, турмалин

Козирог – рубин, оникс, котешко око, хематит

Водолей – гранат, тюркоаз, соколово око

Риби – аметист, тюркоаз, лунен камък

Тези камъни ще ви успокояват и пазят от отрицателни въздействия, както от космоса, от планетите и звездите, по този начин и от хора към вас. Не е наложително да носите камък, подобаващ за вашата зодия, а подобен, какъвто ви харесва и пръв притегли вниманието ви.

Ако желаете да отбраните парите си или да печелите още, без значение коя зодия сте, е добре да притежавате някой от следните камъни: ахат, кехлибар, магнетит, малахит, опал, турмалин, обсидиан, циркон .

Камъкът, който си изберете, може да носите като украшение или в портмоне, джоб, а може просто да го държите в работното си помещение, в случай че е за пари. Ако е за отбрана, може да го сложите в спалнята или в помещението, в което най-дълго пребивавате. Може да е гердан от камъни, а освен един камък.

Препоръчваме турмалина като предпазен камък. Той има доста разновидности и цветове, само че всички са мощни защитни камъни. Той може да уравновеси чакрите и силата ви да потече в верен темп, в случай че го носите дружно с малахит. Турмалинът може да построи и поддържа мощен щит, който ще ви защищава и по едно и също време с това ще ви даде чувство за сигурност, ще ви вдъхва убеденост.

Ако има хора, изпаднали в меланхолия, е добре да се снабдят с един от следните камъни: гранат, нефрит, гагат, лазурит, серпентин, топаз.

Преди да започнете да употребявате камъка за някакви ваши цели, би трябвало да го изчистите. Това става като го държите в някакъв съд затрупан със сол, за предпочитане морска, едно денонощие. Може да го държите и десетина минути под течаща хладка вода. Може да го изнесете по време на пълнолуние на открито през нощта. Има разнообразни способи за почистване на камъните, а това се постанова, тъй като те са пипани преди вас от други хора и са поели от тяхната сила . Те поемат и силата на събитията, които се случват към тях. Периодически чистете камъните си – най-малко един път месечно.

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР