Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Сряда, 21 октомври - В деня на Меркурий не се поддавайте на любовни страсти

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Сряда, 21 октомври - Ден на Меркурий – използвайте ексцентричното си мислене, излезте отвън рамките и не се поддавайте на любовни пристрастености.

Денят ще ви се стори леко комплициран. Ще се появят предпоставки за свръхвъзбудимост на нервната система. Да не се закупува техника и електроника. Използвайте този ден, с цел да развиете интуицията си и да измислите нещо ново и новаторско в бизнеса. Не се поддавайте на сантиментални страсти и на въздействия от външната среда.

Търсете невероятния, ексцентричен комизъм, насочете интереса си към литература - вид фантастика. Добре би било в този ден да извършите фотографии или да снимате клипове и късометражни филми, които биха разпространявали бизнеса ви. В тях обаче би трябвало има нещо друго и даже мистично.

Възможна е непредвидена загуба на самоконтрол в напрегнати условия. Някои мъчно ще устоят на извънредно изнервената атмосфера - ще я усещат прекомерно мощно. При Меркурий в съпротива с Уран, както е през днешния ден, е доста евентуално невероятните и ексцентрични решения да се увенчаят с огромен триумф. Затова използвайте цялото си въображение и общувайте единствено с хора, които са извънредно изобретателни.

Вероятно е денем да имате главоболие. При такива обстановки е добре да извършите няколко йога извършения или да медитирате.

От няколко дни планетата Нептун, която свързваме с висшата обич, е ситуирана тъкмо противоположно на Венера (земната любов). Затова от към седмица насам доста от вас изживяват мощни прочувствени и полови влечения. Много от нещата през днешния ден се случват на неумишлено равнище, в подсъзнанието.

Денят е добър за развихряне на въображението и за изпълване на душата ви с страсти. Висшите прочувствени положения при Нептун (символ на единението) са като висшите ментални положения при Уран. Ето за какво ще почувствате в огромна степен ролята на интуицията, а въображението и на мощно развитата мисъл. Между тези сфери няма да има опълчване една на друга.

Съветваме ви да дадете независимост на въображението си, да употребявате интуицията си, високата чувствителност и благозвучност. Висшето проявяване на Нептун в мозъка е поезията, а в възприятията - музиката. Използвайте ги, с цел да ви се роди нова концепция или нов проект.

Днес се случва още едно небесно събитие. Венера – планетата на любовта застава навръх 120 градуса по отношение на Плутон, който се свързва с дълбокото подсъзнание, с властта и невидимите процеси. На лице ще е свръхемоционалност, магнетичност, половост. Работещите в областта на еротиката, ще имат през днешния ден особени триумфи.

Ще сте доста влюбчиви, само че е допустимо да изпитате ревнивост в нейните най-тежки форми. Възможно е да обезумеете от ревнивост, да побеснеете, да излезете отвън кожата си. Появява се страст, която ви е напълно непозната. Обектът на възприятията се оказва толкоз важен, че на човек му се коства, че в тази негова обич е събран целият смисъл на живота му. Аспектът Венера-Плутон е първоизточник на прегрешението. Ситуацията през днешния ден поражда прекомерно буйни стремежи. Ако приказваме за библейското схващане на прегрешението, прегрешението не е в това, че Ева е желала да изяде ябълката, а във обстоятелството, че желанието й е станало по-силно от възбраната. Така се основава формулата, че когато не би трябвало, само че доста ти се желае, значи може. В тези случаи желанието става прекомерно мощно и изгарящо, преизпълва сърцето и подчинява всички мисли на едно възприятие.

Ето това е моментът на грехопадението – когато поставиш желанието над всичко. Желанието на Ева е било толкоз мощно, че разсъдъкът на Адам е послушал сърцето й. Венера постоянно се свързва със сърдечната чакра, а змията (енергията Кундалини се рисува като змия) - с Плутон. Това е силата на Муладхара, която е скрита в основата на гръбнака. Когато човек е налегнат от мощно предпочитание, не е кадърен да управлява своето решение посредством разсъдъка. Тогава настава изгонването от Рая. Тогава вършим неща, от които след това се срамим. Най-силната прочувствена натегнатост се получава точно от Плутон. Аспектите му с Марс също могат да дадат картина, обвързвана със мощни стремежи, само че те са повече със полов акцент, тъй като Марс ускорява сексуалността. Ще има голям брой любовни исблъсъци, принуждение, изключително поради основаните през днешния ден конфликтни аспекти. Възможни са и психологични проблеми.

Днес Венера съответствува с една неподвижна звезда – Денебола. Това ще ускори отчаянието и самосъжалението в прочувствената сфера. Ще има много разсипани любовни връзки.

Този съвпад в международен проект, дружно с действието на Плутон, ще провокира огромни произшествия .

Какво можем да създадем ли? Ако в никакъв случай не сте пробвали Кундалини йога – изтеглете си от you tube и пробвайте. Бихме ви предложили композиции на Мая Файнс. Слушайте хубава, релаксираща музика, отидете на литургия, развивайте въображението си. В противоположен случай рискувате – свръхнапрежение, срив в имунната и нервната система, както и заболявания, свързани с вируси.

Използвайте силата на силата през днешния ден рационално – отворете се към бъдещето и гледайте напред. Не се поддавайте на земни пристрастености.

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР