Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Вторник, 13 октомври - Хубав ден за финансисти, медици и хора, които се грижат за другите

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Вторник, 13 октомври - Хубав ден за финансисти, медици и хора, които се грижат за другите.

Сутринта от 7.47 часа до 8.41 часа – хубаво време за бизнес, обвързван с енергични дейности. Подходящ час за слагане на ново начало, за споразумяване на противоречиви въпроси с сътрудници. Козирозите и Раците могат да имат пречки и забавяния в уреждането на бизнес каузи. Тези, които се занимават с медицина и промотиране на здравословен метод на живот, ще имат опция за изява.

От 9.35 часа до 10.29 часа – положително време за покупка и ремонт на техника, за потегляне на път, за водене на диалози и приготовление на документи. Хубав час за хората, които се занимават с издаване и разпространяване на вестници, списания и книги, както и за ораторите. Добро време за монтьори и електротехници, както и за всички, чиито специалности са свързани с инженерни науки.

От 10.29 часа до 11.13 часа – удобно време за посещаване на университетски институции, за споразумяване на въпроси, свързани с изпити. Хубав час за тези, които се занимават с логика на психиката, философия, история. Сега може да се заемете и с образуване на далечни пътувания или със завеждане на правосъдни каузи.

От 11.13 часа до 12.07 часа – удобен интервал за хората, които се занимават със земеделие и животновъдство; за тези, които изготвят хранителни режими, правят услуги в областта на трудовата медицина. В този час може да започнете някаква диета, само че единствено в случай че имате потребност от това. Подходящо време за наемане на служащи и осъществяване на изявленията.

От 12.07 часа до 13.01 часа – удобен интервал за бизнеса, обвързван с потребни изкопаеми, строителство и всевъзможни инженерни действия. Представителите на Овен, Рак, Везни и Козирог може да изпитат компликации и забавяния в реализацията на проектите и плановете си, както и в партньорските си връзки. Възможни са спорове, конфликти, политическо напрежение.

От 13.01 часа до 14.55 часа – прекрасен час за всевъзможни инициативи и действия. Везните и Овните - през днешния ден и през идващите дни - може да имат проблеми при воденето на договаряния и при подписването на контракти. Часът е удобен за срещи с висшестоящи и началници. Хубав час за тези, които се занимават с изкуство, спорт, произвеждане и търговия с първокласни артикули.

От 14.55 часа до 15.49 часа – в този час може да се заемете с споразумяване на въпроси, свързани със покупко-продажби с парцели и с недвижима благосъстоятелност. Може да поставите начало на ремонт на работните си пространства. Хубав час за тези, които се грижат за възрастни и деца. Добро време за тези, които се занимават с произвеждане и търговия на хранителни артикули.

От 15.49 часа до 16.43 часа – самодейностите ви може да се спъват от сътрудници или началници, само че запазете успокоение - през днешния ден и през идващите няколко дни ще е по този начин. Подходящ час за тези, които се занимават със стоманодобив, както и за хирурзи, и зъболекари. Подходящо време за бизнес, обвързван с конфиденциалност, както и с вложения в скъпи бумаги и за огромни финансови суми.

От 16.43 часа до 17.37 часа – удобно време за подготовка на документи, а също за срещи и диалози с клиенти. Сега може да купувате техника или да разглеждате такава и да вършиме проекти за нейното пазаруване. Може да се занимавате с реклама и маркетинг, с издаване на каталози, рекламни брошури.

От 17.37 часа до 18.31 часа – този час е прекрасен за диалози и договаряния с сътрудници от чужбина. Ще имат триумф тези, чийто бизнес е обвързван с държавни органи, банки и съдилища. Сега могат да приготвят кореспонденцията си с тях. Може да има пречки и закъснение, само че в последна сметка сполучливо ще свършите започнатото.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР