Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Четвъртък, 8 октомври - Денят на Юпитер – на дневен ред темата за нашите покровители и началници

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 8 октомври - Денят на Юпитер – на дневен ред е тематиката за нашите настойници и началници с главен въпрос – понасяме ли се?

Сутринта от 7.35 часа до 8.33 часа – под напрежение интервал за Козирог, Везни и Овен . Основните безредици ще са към дома и хората, които живеят и командват парада в него. Ще имате предпочитание да се преборите, с цел да спечелва справедливостта, само че това не е най-хубавото време за изясняване кой постанова реда и владее хармонията към вас.

От 8.33 часа до 9.30 часа - под напрежение и недобър интервал за работещите в лечебни заведения, санаториуми, затвори, лаборатории. Не започвайте нови действия в тези сфери. Избягвайте пътувания, сключване на значими контракти и закупуване на техника – изключително на такава, която смятате да употребявате в строителството или медицината.

От 9.30 часа до 10.27 часа - в този час да не се вършат заседания, да не се водят диалози с сътрудници и подчинени, да не се стартират рекламни акции. Не е положително време за бизнес с транспортни компании или за организация на транспорта на разнообразни товари. Всички учители и възпитаници ще изживеят под напрежение интервал.

От 10.27 часа до 11.24 часа - по това време е уместно всеки от нас да открива и основава връзки, изпълнени с възприятие на обвързаност. Много от представителите на знака Дева или Скорпион ще намерят във вътрешните си несъгласия задоволително материал за по този начин обичания им разбор. За всички е значимо да знаят – овладейте емоцииите, не се натоварвайте прекомерно със мощни прекарвания и не се привързвайте мощно. Преди всичко бъдете рационални, а след това изпитвайте мощни усеща.

От 11.24 часа до 12.21 часа - време за разбор на всички ваши партньорства и съдружия, за детайлно преразглеждане на активността ви. Добър интервал, в случай че търгувате с храни, имате зала за тренировки или почистваща компания. Ако би трябвало да изяснявате нещо с началници или хора от държавната администрация, то часът е подобаващ да го извършите.

От 12.21 часа до 13.19 часа - не започвайте нови действия и планове. Часът е подобаващ за бизнес обяд с сътрудници, с сътрудници и с контрагенти. Може да отправите нови оферти за бизнес - изключително в случай че те са в областта на продажбите, търговията, връзката и рекламата.

От 13.19 часа до 14.16 часа - добре е да извършите копромис и да се разделите с някои закостенели правила. Те единствено карат вас и бизнеса ви да буксуват на едно място. Изслушайте препоръки на правилни другари, съдружници и сътрудници и направете промени. Не налагайте мнението си и не се поддавайте на страсти, подбудени от егото ви. Не започвайте поправки или строителни действия.

От 14.16 часа до 15.13 часа - времето не е положително за курсове, образования, продажби, търговия – изключително с железни произведения или коли. Ако работите в областта на земеделието, селското стопанство, отглеждането на животни – може да договорите или продадете продукцията си на добра цена. Добро време за вложения и спекулативни покупко-продажби със селскостопански артикули – пшеница, олио и други.

От 15.13 часа до 16.10 часа - под напрежение час, придружен с нараснал риск от повреди. Избягвайте всевъзможни прояви на експанзия и борби. Възможни са неочаквани обстановки, които, нагледно казано, да „ преобърнат колата “.

От 16.10 часа до 17.07 часа – доста сериозен интервал за осъществяване на вложения. Рискови обстановки с високо напрежение. Избягвайте да взимате и да давате пари на заем. Не се консултирайте с никого - изключително по финансови въпроси.

От 17.07 часа до 18.05 часа - положително време за измисляне и визуализация на рекламни тактики, за основаване на уеб сайтове, разбор на числа, визити при астролози. Ако правите научни разработки и изследвате хранителни добавки, съставяте диети или откривате спа центрове, в този момент може сполучливо да се справите, като употребявате силата, с която този интервал е зареден.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР