Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Вторник, 6 октомври – Денят на Марс

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Вторник, 6 октомври - Денят на Марс – планетата на войните, борбата, експанзията, интензивността. Динамика, спорове, напрежение, прочувствена възбуденост! Не предприемайте значими крачки в живота!

Сутринта от 7.17 часа – до 8.14 часа – е времето на Марс, който тази седмица е изострено назадничав и в спор с три други мощни платени. При изгрева на Слънцето е най-подходящото време за централизация, премисляне на значими неща от живота, претегляне на плюсовете и минусите. Неподходящ час за всичко останало, като пътувания, а изключително за строителство и започване на поправки. Опитайте да сдържате страстите си изключително в партньорските връзки, тъй като часът е с нараснала конфликтност.

От 8.14 часа до 9.10 часа - под напрежение интервал, в който също не ви съветваме да вършиме нещо особено с изключение на осъществяването на рутинните ви отговорности. Ако може, си останете у дома и не се напрягайте. Да внимават хората, които имат проблеми с кръвното, тъй като за тях има риск. Правете нещо прелестно и медитирайте. В този час, каквото и съществено да вършите, ще е злополука или съпроводено с доста напрежение.

От 9.10 часа до 10.06 часа - ще се наложи да извършите избор - изключително във връзка с прочувственото ви положение и партньорските връзки. В това време не ви предлагаме доста да водите диалози, а да седнете, да помислите, да разтълкувате детайлите в обстановката и да вземете ексцентрично решение. Опитайте се да останете самостоятелни в решението си. Времето е уместно за разработки в IT сферата, за бизнеса със здравословни храни, приготвени по нови технологии, и за дизайнерски планове.

От 10.06 часа до 11.00 часа - ще би трябвало още веднъж да избирате – сред зоната на комфорта и зоната на спечелилия. Часът е удобен за изследователска активност, разбори, обучение. Бъдете методични в своята работа и ще постигнете огромни резултати. Не се оставяйте да ви спрат повърхностни пояснения, а се насочете към корена на казуса. В този час ще имате мощна памет, в това число и за елементи. Ще сте задоволително съответен, дееспособен, твърдоглав, напорист в своята активност, както и необикновено претенциозен. Ще бъдете справедливи в преценките си – за това анализирайте, само че запазете изводите си за себе си, като не ги споделяйте с други хора. Това ще ви направи победител.

От 11.00 часа до 11.56 часа - в случай че вършиме презентации, образования или държите изпит, няма да ви е елементарно. Единственият метод да сте добър при тези действия, е да се оставите на интуицията и на вътрешното си чувство. Не харчете пари и не давайте назаем.

От 1 1.56 часа до 12.54 часа - време за анализиране на разноските във компанията и финансов разбор. Ревизирайте и проверете защо давате пари, като интервалът е подобаващ да намерите решение за понижаване на разноските. Не изпадайте в прочувствени драми.

От 12.54 часа до 13.52 часа - вижте се с хора от приятелския кръг и се вслушайте в тяхното мнение, с цел да си изясните обективната истина. Има риск да сте под нервно напрежение. Съветваме ви да не говорите ненужно и да слушате. Не подписвайте преждевременно контракти, в случай че не са свързани с детективи и застрахователи. Ако сте на обяд, е целесъобразно да пийнете нещо, с цел да се отпуснете. Добро време за търговия с алкохол и медикаменти.

От 13.52 часа до 14.49 часа - избягвайте пътувания и не се изнервяйте. Времето не е уместно за покупки на техника, стартиране на реклами, образования, търговия, изключително в случай че тя е обвързвана с железни произведения. Козирозите ще бъдат свръхраздразнителни и ще желаят непременно да покажат кой командва, което ще предизвика в тях експанзия и провокиране на спорове. Този час е изключително неподходящ, в случай че сте решили да вършиме рискови вложения или да уреждате каузи, свързани с движимо или недвижимо имущество.

От 14.49 часа до 15.43 часа - Везни и Козирози да овладеят егото си и да заобикалят значими решения. Близнаците да не подлагат на критика и да не мамят. Времето е само уместно за разбори, свързани с разноски, счетоводни сметки, наеми и заеми.

От 15.43 часа до 16.40 часа - в случай че би трябвало да изработите някакъв дизайнерски план благодарение на компютърна стратегия, нещо обвързвано с диетичен режим на хранене, този интервал е удобен за това. Ще съумеете съответно да уловите всеки подробност. Същото важи и в случай че вършиме интериорен дизайн на жилище или се занимавате със земеделие, фитнес стратегии. Зодиите Овен и Козирог да не се напрягат доста и да не потвърждават силата си. Онези от вас, които работят по научни разработки в областта на медицината, ще имат сполучливи наблюдения в този час.

От 16.40 часа до 17.38 часа -избягвайте всички рискови вложения - изключително обвързваните със земя и земеделие. Не вземайте и не давайте пари на заем. По това време мозъкът ви ще е изключително изобретателен за ексцентрични действия. Скорпионите ще съумеят да намерят решение и на най-заплетената обстановка. Телците да запазят успокоение и да пазят с нервите си.

От 17.38 часа до 18.36 часа - може да похарчите пари за хранителни добавки, цветя, кристали, камъни и други предмети, които ще ви носят естетика и ще са свързани със земята. Най-добре е да ги поставите на работното си място или да ги подарите на някой от вашите чиновници или сътрудници. Не е удачно да търгувате или да вършиме реклама, в случай че сте в бизнеса с храни или с предмети от бита. В този интервал не е уместно да водите или посещавате курсове.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР