Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Сряда, 23 септември – Започва зодиакалният знак Везни

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Сряда, 23 септември – Започва зодиакалният знак Везни (23 септември - 22 октомври)

Девиз: „ Аз балансирам!”
Стихия: Въздух, качество - кардинален;
Скъпоценни камъни: берил, топаз, планински кристал, ярък турмалин;
Метал - мед; цвят - розов;
Планета шеф - Венера.

Сутринта от 7.12 часа до 8.13 часа – е времето на Меркурий, само че защото в този интервал планетата е доста изумена, съветваме ви да избягвате пътувания и изключително обмисляне на договаряния и сключване на контракти, които са свързани с финансови вложения, договаряне на заеми или покупка на парцели или коли. Ако се занимавате с реклама или търговия, по това време също са вероятни да изникнат спънки, да бъдат осъществени нередности, свързани с активността ви.

От 8.13 часа до 9.14 часа - може да вършиме промени, свързани с кариерата, с организацията на работа. И в случай че тяхната цел е възстановяване на атмосферата, основаване на комфортна, изискана и първокласна конюнктура, ще са доста сполучливи. Добре ще вървят всевъзможни договаряния, образования и пътувания, стига да не са в областта на недвижимите парцели и строителството или в основаването на нови партньорства. Везните , родени сред 15 и 22 октомври, да не подхващат значими стъпки, да не влизат в борби. За тях, както и за представителите на Овен, родени в края на знака, този интервал ще е под напрежение.

От 9.14 часа до 10.15 часа - ще желаете да деянията качества на шеф и да подчините всички на волята си, само че този интервал не е подобаващ за реализирането на желанието ви. По-скоро организирайте и структурирайте дилемите и въведете някакъв вътрешен ред. Ако в този час се придвижвате с кола, са вероятни забавяния поради тапи. В това време не купувайте коли и парцели.

От 10.15 часа до 11.18 часа -този интервал е подобаващ за изясняване на до неотдавна незнайни обстоятелства, пазаруване на медикаменти или вложения в опазването на здравето. Добро време за срещи с юристи, за оформяне на документи за договорка. Но бъдете доста деликатни да не ви подведат и проверявайте детайлите по няколко пъти. Избягвайте разногласия с сътрудници и подчинени. Времето е уместно за избор (но не и покупка) на жилище и автомобил, за обзавеждане на парцел.

От 11.18 часа до 12.20 часа - интервал с нараснало напрежение и висок риск от контузии. Избягвайте пътуванията. Ако спортувате или активността ви е обвързвана със спорт, обезопасете посетителите и клиентите на фитнес залата си, с цел да не зародят произшествия. Тъй като този интервал е под напрежение, вършете действия, които ви носят наслаждение и се забавлявате.

От 12.20 часа до 13.22 часа - страховит интервал за всичко, което желаете да постигнете. Проявете своя темперамент, упоритост, въображение и действайте. Времето е извънредно уместно за явяване на изпити, за образование, за диалози с чужденци и покупко-продажби с чужбина, за съвещания с адвокати. Бъдете деликатни с парите и не харчете, има възможност да не ви стигнат за нещо, което планирате да закупите.

От 13.22 часа час до 14.23 часа - отидете на бизнес обяд, в безценен и изтънчен ресторант или на красиво място. Добро време за подписване на покупко-продажби в областта на изкуството, хазарта, първокласните артикули – облекла, аксесоари, обувки. Подходящ интервал за избор на дарове и харчене за кеф. Ако би трябвало да се визиите пред някого или пред аудитория, това е точното време.

От 14.23 часа до 15.25 часа – в същото време мозъкът ви ще е най-активен – елементарно ще можете да убеждавате събеседниците си и да ги притегляте към вашите дела. Но не бързайте, може да кажете нещо, за което още не му е времето и мястото. Обмисляйте препоръките, които ви дават консултантите, защото интервалът е добър за всевъзможен тип препоръки и рекомендации, както и за разбиране на разнородна информация - изключително обвързвана с каузи и държавни институции.

От 15.25 часа до 16.28 часа – интервал за действия, които изискват уединение и релакс. Избягвайте алкохол и медикаменти, както и тежки храни. Добре е за пътешестване и действия, свързани с медитация и духовни практики. Ще ви повлияят позитивно срещите с сътрудници, съдружници и другари, както и с консултанти.

От 16.28 часа до 17.30 часа – време за значими решения в областта на строителството, архитектурата, държавната администрация, закона и реда. Но не подписвайте контракти. Този интервал не е изключително деен и може да се чувствате изморени и да поискате да останете сами, с цел да се вглъбите в мислите си. Подходящо време да спортувате, само че самичък, без спаринг сътрудник.

От 17.30 часа до 18.31 часа - в случай че имате бизнес с чужбина, е добър миг за разширение на активността или обсъждане на сходни планове. Също по този начин е уместно време за всевъзможен тип религиозни практики, спонсорства и работа в обществени домове. Ако би трябвало да подкрепите или помогнете на близки другари в работата им и го извършите в този интервал, след време тези старания ще ви се възнаградят доста.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР