Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Понеделник, 21 септември - Хубав ден за инвестиции и купуване на акции

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Понеделник, 21 септември - Хубав ден за вложения и пазаруване на акции

Сутринта от 07.13 часа до 08.14 часа - удобен час – изключително за Скорпионите - за работа с скъпи бумаги и за вложения. Ако подготвяте борсови покупко-продажби, са вероятни изненади. Лъвовете да са деликатни, в случай че възнамеряват покупко-продажби с недвижими парцели. Рибите , с каквото и да се захванат в този ранен час, ще имат триумфи. Водолеите да чакат промени в бизнеса и нови оферти от сътрудниците, с които работят.

От 08.14 часа до 09.15 часа - добър час за подготовка на контракти и водене на договаряния. Везните ще проведат сполучливи диалози с сътрудниците си, въпреки че са евентуални различия и промени във финансовото им положение. Хубав час за активността на финансисти, рекламни сътрудници, представители на свободните специалности. Благоприятно време началниците да взимат решения.

От 09.15 часа до 10.16 часа Везните , които подхващат значими начинания в този час, ще имат триумфи. Същото важи за хората на изкуството, работещите в правосъдната система, интелектуалците, търговците на първокласни предмети, шивачите, модистите и фризьорите. Промеждутъкът е подобаващ за работа с документи, реклама и маркетинг, покупко-продажби с техника и коли.

От 10.16 часа до 11.17 часа Скорпионите , които в този час могат да реагират прекомерно прочувствено на разнообразни провокации, е добре да не потеглят на път в този интервал, тъй като ще имат спънки и забавяния. Благоприятно време Козирозите да обмислят промени в бизнеса си. Подходящо време за водене на правосъдни каузи, посещаване на банки, диалози с чужденци. Добър час за тези, които имат да уреждат каузи, свързани с университетски институции, университети.

От 11.17 часа до 12.18 часа – Хубав час за Лъвовете . Ако сте шеф или изпълнявате властови функционалности, то в този момент е най-подходящото време да давате разпоредби. Благоприятен час и за тези, които се занимават с кино, спектакъл, музика, изобразително изкуство, тъй като в този интервал творбите им доста ще се търсят и купуват. Хубав час и за тези, които се занимават с образуване на културни събития и увеселителни мероприятия.

От 1 2.18 часа до 13.20 часа – този час е прекрасен за представителите на зодия Козирог . Предприемачите, които се занимават със строителство, ще имат триумф при започването на нов обект и при намирането на подобаващи подизпълнители. Овните , които се занимават с инженерни действия, строителство и политически планове, в този интервал ще стартират сполучливо осъществяване на значими задания. Дори и да имат известни пречки и забавяния в работата, триумфът им е обезпечен – единствено да вложат малко повече старания и сила.

От 13.20 часа до 14.21 часа – часът е прекрасен за всевъзможен тип действия, тъй като това е час на Слънцето. То към момента е в знака Дева . От 22 септември Слънцето минава във Везни . Но на 21 септември Девите да употребяват този интервал за значими свои начинания и започване на нови инициативи. Това е прекрасен час и за диалози с началници. Благоприятно време за златари, бижутери, спортисти и хора на изкуството. Подходящ час за осъществяване на всевъзможни покупко-продажби, свързани с риск, в това число и спекулативни, за които е нужен и значително шанс.

От 14.21 часа до 15.22 часа – в този час може да се заемете с всевъзможен тип активност, обвързвана с обезпечаване на услуги. Ако работата ви е да помагате на хората - да се грижите за деца и заболели, то в този момент е времето да вземете значими решения по отношение на нея. Хубав час за тези, които се занимават с фармация, акцизни артикули, медицина. Благоприятно време за бизнес инициативи, свързани с конфиденциална информация, застраховки.

От 15.22 часа до 16.23 часа – подобаващ час за значими решения при действия, изискващи храброст, борбеност, самодейност. Военните, както и заемащите високи позиции, да не се двоумят във взимането на решения за подчинените си - в този интервал те ще бъдат от изгода и за двете страни. Подходящо време за представителите на зодия Рак да вземат значими решения за бизнеса си. Може да им се наложи да положат повече старания, само че те ще им се отплатят в бъдеще.

От 16.23 часа до 17.24 часа – в този момент е хубаво време за подготовка на документи – изключително в случай че става въпрос за бъдещи срещи с сътрудници и сключване на контракти. Подходящ час за покупка на билети за пътешестване, за потегляне на път, въпреки и на малко разстояние. Благоприятно време за реклама и диалози с сътрудници. Хубав час да си изберете нова техника - компютри, коли, телефони.

От 17.24 часа до 18.25 часа – Хубав час за заниманията на Лъвовете и Овните . Подходящ час за диалози с чужденци и за евентуални сътрудници зад граница. Ако сте решили да започнете бизнес, с какъвто до момента не сте се занимавали, в този момент е подобаващото време за това. Ако сте икономисти, банкери, брокери на парцели, в този момент е хубаво време за взимане на решения, свързани с работата ви.

От 18.25 часа до 19.36 часа – прекрасен час за хората на изкуството – артисти, танцьори, композитори; за уредниците на занимателни стратегии. Сега е положително време за представителите на Лъв и Скорпион – те ще уреждат извънредно сполучливи срещи тук-там, свързани със занимания. Като цяло всички зодии ще имат приятни и потребни контакти с бизнес сътрудниците си. Подходящо време за бизнесмените, разрастващи бизнес с детски клубове и спортни зали, - в този интервал те могат самоуверено да чертаят бъдещи проекти за активността си.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР