Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Вторник, 15 септември – Представителите на зодия Овен да не рискуват

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Вторник, 15 септември – Представителите на зодия Овен да са деликатни с парите и да не рискуват. Козирозите да спрат с ремонтите и да не влагат в парцели.

Сутринта от 7.04 часа до 8.07 часа - положително време за дейна активност, обвързвана с работата. Подходящо е за подготовка на оперативки, заседания, за всичко, обвързвано с финансова и счетоводна документи и контракти с банки. Носете нещо алено – този ослепителен цвят ще ви помогне. Избягвайте пътуванията, тъй като може да има непредвидени обстановки. Подходящо време за обществени изяви и за другарство с огромни групи от хора.

От 8.07 часа до 9.10 часа - доста интензивно и пламенно време. Това е интервал за творчество, нови хрумвания, реализация на планове и фантазии. Внимавайте с децата – може да се окаже, че в общуването си с тях сте позволили известни неясноти. Най-добрият вид е в този интервал да се занимавате с изкуство – музика, танци, изобразяване. Избягвайте пътуванията – ще попаднете в запушване или по някакви други аргументи ще се забавите за там, закъдето сте тръгнали. Не започвайте рекламни акции и не подписвайте контракти. Отдайте се на творчество в каквато и да е област – създаване на нови хрумвания и планове, фотоси, макети. Но този час не е подобаващ да се занимавате с документи - може да ви излъжат или сами да се подведете в нещо. Не посещавайте лечебни заведения.

От 9.10 часа до 10.13 часа – доста положително време за обществени изяви, искра, публични прояви, бизнес закуски. Ако имате работа с администрации, ще се справите добре, само че бъдете подготвени на взаимни отстъпки. Сложете нещо скъпо и лъскаво – гривна, часовник, украшение – в този час те ще ви носят шанс. Преди всичко се забавлявайте и правете това, което ви носи наслаждение. Ако имате правосъдни каузи, е добре да са планувани за този час. В този интервал е добре и да се срещате с юристи, счетоводители, нотариуси и всевъзможен тип консултанти.

От 10.13 часа до 11.16 часа – избягвайте да се придвижвате в този час – даже и да имате къси пътувания, ще попаднете в тапи. Не организирайте образования и курсове - може да се появи проблем с техниката. Ако инвестирате в благородни метали или изкуство, това е подобаващ час да го извършите - изключително в случай че са свързани по някакъв метод с чужбина. Избягвайте заседания, другарство с подчинени и сътрудници – може да зародят спорове. Везните и Лъвовете може да влагат в нещо скъпо и първокласно.

От 11.16 часа до 12.19 часа - положително време за бизнес обяд или среща, която би трябвало наложително да се организира на скъпо и първокласно място, което да носи наслаждение на всички. Предполага се, че по този начин договарящите страни ще са предразположени към взаимни отстъпки. Времето е уместно за диалози с сътрудници и чиновници, за слагане на нови задания и установяване на отговорности. Ако имате задължения със фамилията или с обичани хора, в този момент е моментът да ги извършите. Този интервал е подобаващ за пътувания.

От 12.19 часа до 13.23 часа - Козирозите и представителите на всички зодиакални знаци, които са шефове и шефове, в този момент могат най-добре да свършат действия, свързани с сключване на контракти, взимане на управнически решения, изключително в случай че те са свързани със строителство или издаване на заповеди и правила. Добро време за работни обяди и срещи на открито. Ако пътувате обаче, са вероятни забавяния. Внимавайте с парите и в тяхното вложение. Могат да се наложат заплащания, които доста ще ви затруднят. Не давайте пари назаем.

От 13.23 часа до 14.27 часа - страховит интервал за мотивация на чиновниците, както за административни и счетоводни действия. Вкарайте в ред всички вземания и се обадете на контрагентите, които ви дължат пари. Проявете напълно характера и чара си - това ще бъде във ваша изгода. Добро време за независим спорт или разтривки, а в случай че вие оферирате сходни услуги, разширете обсега им - това ще ви донесе триумф. Не е положително време за сключване на контракти, договаряния или започване на нов бизнес. Може да разширите сполучливо нещо съществуващо.

От 14.27 часа до 15.30 часа - всевъзможни управнически решения, свързани с промени, ще срещнат спънки и забавяния. Ако се занимавате с вложения в рискови принадлежности или би трябвало да преговаряте с банки, ще срещнете много разправии и недоумение, които ще ви изнервят. Това време не е уместно за никакви съществени действия, тъй че вършете нещо рутинно и не се напрягайте ненужно.

От 15.30 часа до 16.34 часа - в случай че имате работа с държавните администрации, оформяне на документи, доклади, договаряне на заеми – в този момент е най-подходящият интервал за това. Може да вземате пари назаем, да сключвате застрахователни контракти, да инвестирате или да продадете парцел. Може да взимате рискови управнически решения, само че не давайте пари – добре е единствено да взимате.

От 16.34 часа до 17.37 часа – този часови диапазон е непокътнат за истински хрумвания, ексцентрични планове, свързани с реклама, обзавеждане, парцели и архитектурни решения. Договори за парцели и покупката им за инвестиция в този час също ще бъдат сполучливи. Не започвайте нов бизнес и не откривайте нови компании. Избягвайте пътувания. Не провеждайте образования, както и онлайн курсове. Не пишете имейли.

От 17.37 часа до 18.40 часа – този интервал ще е претрупан и рисков - има възможност от произшествия на пътя. Не подписвайте контракти, избягвайте рискови финансови интервенции, визити в лечебни заведения. Може да си организирате срещи с сътрудници и съдружници, като им дадете препоръки или им помогнете по някакъв различен метод. Добро време за срещи с юристи, нотариуси и всевъзможен тип съвещания.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР