Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Четвъртък, 3 септември - Отличен ден за Рибите

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 3 септември - Денят ще е сполучлив за туроператори и за хора, занимаващи се с обезпечаване на транспортни услуги. Отличен ден за Рибите.



Сутринта сред 6.50 часа и 07.56 часа – може да приключите някаква значима договорка, да подписвате документи, изключително такива, свързани със земи, недвижими парцели, строителство, земеделие, потребни изкопаеми. Възможно е да има известни пречки и забавяния, в случай че в този час се занимавате с държавни органи, администрации, банки, съдилища.

От 7.56 часа до 9.01 часа – в случай че бизнесът ви е обвързван с медицина, хранене, почистване, грижи за другите, фармация, течности, акцизни артикули, в този момент може да подготвяте документи, да водите диалози и договаряния. Благоприятен час за Везните . Но в този час за Рак, Козирог и Овен е по-добре да не се захващат с значими действия и с взимане на решения.

От 9.01 часа до 10.06 часа – добър час за политически решения и договаряния, за подписване на контракти. Хубав час за бизнес, обвързван със строителни действия. Преговори с банкови институции и неща, засягащи непознати пари, ще протичат добре. Това, което започнете, ще е устойчиво и ще е за дълъг интервал от време. Добър час за Овните и Козирозите .

От 10.06 часа до 11.11 часа – време, уместно за всевъзможен тип действия, изключително за сключване на контракти, споразумяване на документи за обучение, пътувания, техника, селско стопанство, изкуство. Подходящо време за посещаване на всевъзможен тип държавни администрации, съдилища и банки, за завеждане на каузи, за регистрация на компании.

От 11.11 часа до 12.16 часа – положително време изключително за Водолеите да уредят финансови въпроси, изключително, в случай че бизнесът им е обвързван с някаква техника, компютри, нови технологии. Подходящ миг за обществени изяви, за събиране на огромни групи от хора. Добро време да планирате пътувания. Пазете се от скрита информация, загубване на документи и тяхно неточно попълване.

От 12.16 часа до 13.21 часа – в случай че се занимавате със обезпечаване, детективски действия, селско стопанство, потребни изкопаеми, има възможност от неочаквани обърквания и промени. Подходящо време за вписване на нови компании, старт на нов бизнес, обвързван с фармация, акцизни артикули, алкохол, цигари, течности, медикаменти, алкохол, петролни артикули и други. Благоприятно време за Овните .

От 13.21 часа до 14.26 часа – добър час за вложения, изтегляне на заеми, споразумяване на въпроси, свързани с наследства, завети, дарения и пътешестване по работа. Внимавайте при работа със съдружници и сътрудници, те може да са неинформирани вярно по тематиките, които обсъждате.

От 14.26 часа до 15.31 часа – е уместно време за действия, свързани с политика и парцели. Внимавайте за парите си, да не ги загубите поради заблуди или подмолно отношение към вас. Добро време за покупко-продажби и бизнес, свързани с алкохол, медикаменти, фондации, работещи с хора в неравностойно състояние. Хубав час за хората, които имат бизнес със СПА центрове и заведения за хранене.

От 15.31 часа до 16.36 часа – удобен час за водене на диалози с бизнес сътрудници. Ако се занимавате с бизнес по това време, е допустимо да сте по-нервни и напрегнати прочувствено. Може да уреждате неща, които изискват някакви взаимни отстъпки. Хубав час за Лъвове, Водолеи и Деви .

От 16.36 часа до 17.41 часа – този час е удобен за Девите и Козирозите и е изключително подобаващ за действия, които са свързани с чужбина. Ако бизнесът ви е обвързван с вносни артикули, ще имате триумф. Ако правите транспортни и информационни услуги, може да зародят някакви обърквания. Но за хората, които се занимават със строителство, промеждутъкът ще е сполучлив.

От 17.41 часа до 18.46 часа – часът е подобаващ за всевъзможни бизнес инициативи. Имайте поради, че в случай че се занимавате с някакъв бизнес, обвързван с чужбина, сътрудниците ви може да трансформират условия, да не са правилни или просто да има неясноти, които не зависят от вас и от тях, а от национални и интернационалните фактори и условия.

От 18.46 часа до 19.51 часа – уместно време за осъществяване на изследване със събиране на информация от доста източници в интернет, за инициативи в бизнеси, свързани с модерните технологии. Приятелски срещи, свързани с бизнес, ще имат удобно развиване - изключително в случай че в тях вземат участие Водолеи и Риби .

Но внимавайте - може да реагирате по-емоционално, а страстите ще пречат на верните решения.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР