Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Сряда, 2 септември - Рак и Риби да бъдат внимателни

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Сряда, 2 септември - удобен ден за бизнес, обвързван с медикаменти, медицина, алкохол, нефт .

Сутринта сред 6.51 часа и 7.56 часа времето е удобно да подготвяте документи, да пътувате, шофирате, да проучвате пазара. Ако закупувате техника и коли или ремонтирате такива, внимавайте доста, тъй като може да ви излъжат, като ви продадат нещо, което не работи добре. Преглеждайте деликатно всички документи, които подписвате, тъй като са вероятни заблуди или загуба на бумаги.

От 7.56 часа до 9.01 часа – уместно време за посещаване на университети и споразумяване на изпити и документи. Възможно е да има известни пречки и забавяния, в случай че в този час се занимавате с държавни органи, администрации, банки, съдилища. Ако бизнесът ви е обвързван с грижа за другите, строителство, недвижими парцели, също може да има спънки и компликации по независещи от вас аргументи, а заради аргументи от народен и интернационален мащаб.

От 9.01 часа до 10.06 часа – подобаващ час за тези, които работят по европейски стратегии, планове. Ако бизнесът ви е обвързван с медицина, хранене, почистване, грижи за другите, фармация, течности, акцизни артикули, в този момент може да подготвяте документи, да водите диалози и договаряния. Благоприятен час за начинанията на Скорпионите .

От 10.06 часа до 11.11 часа – прекрасен час за слагане основите на постройка, на дружество и на нов бизнес, тъй като ще са постоянни и сигурни във времето. Добро време за бизнес, обвързван с инженерни дисциплини, също за политически договаряния и контракти. Хубав час за самодейностите на Козирозите . Представителите на Рак и Риби да бъдат деликатни. Рибите може да са много прочувствени и да не вземат мъдри решения.

От 11.11 часа до 12.16 часа – това е благополучен час под въздействие на Слънцето. С каквато и активност да се заемете, тя ще протича добре, а вие сполучливо ще решавате всевъзможни въпроси. Хубав час за тези, чиято активност е обвързвана със селско стопанство, фитнес, разтривки, хранене, почистване, медицина. Подходящо време да разговаряте с началници и всевъзможни висшестоящи. В този час може да подавате документи за регистрация на лична компания.

От 12.16 часа до 13.21 часа – положително време за споразумяване на финансови въпроси, изключително, в случай че бизнесът ви е обвързван с медицина, ръководство на непознати финанси, банки, а също по този начин и с фармация. Подходящ час да планирате или да стартирате дълги пътувания. Може да излезе скрита информация, която да е компрометираща. Това важи най-много за Козирозите . Водолеите да внимават с парите в този час.

От 13.21 часа до 14.26 часа – прекрасен час за тези, които се занимават с военни артикули, оръжия, произведения от желязо, стомана.Подходящ час за спортисти и хора, които са напористи и бизнесът им е обвързван с някакви бързи решения, със храброст. Добър час за подписване на застраховки. Добро време за тези, които се занимават с детективски бизнес, погребални организации, окултни занимания, езотерика. Благоприятно време за Овните .

От 14.26 часа до 15.31 часа – този час е подобаващ за реклама, маркетинг, покупко-продажби с техника и коли, както и за започване на ремонт на такива. Може да подготвяте документи, само че внимавайте да не се измамите и да не ви излъгват. Поради незадоволително информация може да изникнат проблеми. Хубаво време за търговски покупко-продажби, за писане на публикации, започване на писането на книги.

От 15.31 часа до 16.36 часа – хубаво време за посещаване на всевъзможни държавни инстанции, администрации, банки и съдилища. Може да започнете правосъдни каузи, само че имайте поради, че до момента в който Юпитер е в Козирог , тези каузи ще се бавят и ще се протакат. Може да се занимавате с академични управляващи, също с религиозни институции.

От 16.36 часа до 17.41 часа – удобен час за водене на диалози с бизнес сътрудници. Ако се занимавате с бизнес по това време, е допустимо да сте по-нервни и напрегнати прочувствено. Може да уреждате неща, изискващи някакви взаимни отстъпки. Хубав час за начинанията на Лъвове, Водолеи и Деви .

От 17.41 часа до 18.46 часа – този час е подобаващ за политически решения, също за диалози с началници и висшестоящи, за взимане на управнически решения. Подходящо време за тези, които се занимават със строителство, недвижими парцели. Не е доста положително време за дизайнерите и тези, които се занимават с обзавеждане. Хубаво време за Козирози и неподходящо за представителите на зодия Рак .

От 18.46 часа до 19.51 часа – този час е прекрасен за всичко, което ще започнете. Подходящо време за занимания и удоволствия, за срещи с сътрудници и подчинени, които са неофициални, а по-скоро целят сближение на колектива. Добро време за Девите .



Астрологична прогноза за месец септември

Промяна на груповата сила

До 22 септември Слънцето е в зодиакалния знак Дева . Той е последният, обвързван с самостоятелните дейности. Следващите шест знака - от Везни до Риби , са свързани с груповото деяние. През септември прекосяваме от преносимата и променлива Дева към съществените Везни .

Когато Слънцето навлиза в съществен знак, какъвто е Везни , стартира нов сезон, по тази причина ще създадем астрологична прогноза за септември, в това число и метеорологична . Нея ще създадем също благодарение на планетите.

Слънцето влиза в знака Везни на 22 септември в 16.21 часа по лятното часово време в България. Есенното равноденствие открива новия сезон. Очаква се ветровито време със слаб дъжд денем, като той ту ще вали, ту ще стопира. Ще е задоволителен, с цел да направи началото на есента влажно, само че няма да е същински проливен дъжд. Като цяло сезонът ще бъде по-студен от нормално, с ветрове – тук-там мощни. Затова използвайте септември, с цел да се подготвите за идващите прохладни месеци.

Планетарните въздействия на идния месец бележат огромна динамичност и обрати.

На първо място ще отбележим Марс, който на 10.09. потегля в ретроградна посока. Такъв ще е той до 14 ноември 2020 година. Няколко дни преди да поеме в противоположна посока, планетата ще е стационарна. Периодите на стационарност, в които дадена планета обръща придвижването си, са най-проблематични. За разлика от Меркурий, Марс е назадничав един път на две години. Ако имате значими каузи за извършване, постарайте се да ги реализирате до 7 септември , тъй като след това ще е мъчно.

До 14 ноември от знака Овен Марс ще е в своята мощна позиция, само че муден . Движението му ще затрудни най-вече сферата на бизнеса и предприемачеството: закъснение на заплащания, сложни връзки с сътрудници, нелоялна конкуренция, спорове и разногласия при взимане на решения. Марс визира специалности, които са свързани с метал, изключително желязо, с култивиране на дърво и камък, а също и бизнесите в областта на ремонтно-строителните действия . Той въздейства и върху спортистите, както и върху хора, които се занимават с инженерни специалности и политически планове. Именно тези области ще се усетят въздействието на неговото придвижване в противоположна посока и може да изискват повече старания и вложена сила от занимаващите се с тях.

На 13 септември Юпитер става пряк, потегля в права посока и последователно ще форсира своето придвижване през знака Козирог . Тръгвайки в права посока, планетата ще влияе удобно на образованието, финансовата сфера, правната и правосъдната система. Хората, отговарящи за огромни финансови прехвърляния, организиращи далечни пътувания или превоз на артикули от чужбина, както и работещите в съдилищата и в държавната администрация, ще стартират да имат доста повече триумфи и ще усетят, че шансът върви ръка за ръка с начинанията им.

До края на месеца планетата Сатурн ще бъде ретроградна, само че от 21 септември ще е стационарна и през идващите две – три седмици ще забавя делата ви, свързани с държавни, административни органи. Различни институции ще изпитват усложнения в работата си, може даже да изпаднат в положение на застой. Ако би трябвало да подавате документи, да решавате административни проблеми, направете го преди 21 септември. Инициативите ви, свързани с политика и строителство, също могат да бъдат изправени пред някакви спънки и забавяния.

От края на септември друга планета, Плутон, също ще забави своето придвижване и ще бъде стационарна. Сила, сила, групови дейности са в нейния обхват. Плутон ръководи тектоничните процеси и основава спешни обстановки. Ретроградното му придвижване ще продължи доникъде на октомври. Много неща може да остават скрити от хората, процесите, които протичат в политическата сфера ще остават скрити за масите, зад тила им ще се правят секрети и неправилни неща. Тези, които ръководят непознати пари, които се занимават със застраховки, погребални и детективски организации, и чиято работа е обвързвана с секрети, в това число работят по политически планове, ще имат известно закъснение в начинанията си.

Меркурий ще смени знака Дева с Везни на 6 септември, което ще се отразява добре на дипломатически дейности и договаряния за мир и съдействие.

На 27 септември Меркурий минава в Скорпион , където ще оказва въздействие върху задълбочени разбори, прогнози и научни проучвания, както и върху банковата сфера.

На 6 септември Венера минава в знака Лъв и ще се разрушат едни много неподходящи въздействия към нея от Сатурн, Плутон и Марс. До края на месеца планетата Венера ще покровителства хората на изкуството: артисти, сценаристи, артисти, танцьори, сценографи. Сцената и театърът стартират дейния сезон пред своите фенове.

Пълнолунието ще е на 2 септември, съпроводено от напрегнати страсти и терзания. Новолунието на 17 септември ще срещне двете светила в Дева , само че с сложни аспекти от Нептун: в околните 2-3 дни до тази дата е добре да се внимава с токсични субстанции: мощни лекарства, цигари, алкохол, опиати, тъй като ще окажат тежко деяние и могат да провокират натравяния, алергии и проблеми с кръвната захар при хора с диабет.

За България като страна месецът ще е удобен за връзки с чужбина и с чужденци . Вероятно държавните органи и администрации ще стартират да работят по-интензивно и с повече триумф да одобряват значими и верни решения. Може да се внесат нови законопроекти. Въпреки всичко Слънцето ще прояви неприятен аспект с Нептун и законите, които се одобряват, ще са несигурни , неточни, ще са повлияни мощно извън , от чужбина, и ще са лъжливи. Ще се крият доста неща от хората, изключително по въпроси, свързани със опазването на здравето и земеделието.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР