Второкурсникът Кирил Миланов от специалност Индустриален мениджмънт“ на Русенския университет

...
Второкурсникът Кирил Миланов от специалност Индустриален мениджмънт“ на Русенския университет
Коментари Харесай

Второкурсникът Кирил Миланов от Русенския университет спечели конкурса на екоминистерството „Зелена подкрепа за устойчиво бъдеще 2023 г.

Второкурсникът Кирил Миланов от компетентност „ Индустриален мениджмънт “ на Русенския университет „ Ангел Кънчев “ завоюва третото издание на състезанието за студенти с високи университетски достижения „ Зелена поддръжка за стабилно бъдеще 2023 година " на Министерството на околната среда и водите.

20-годишният юноша от Видин сподели задълбочени знания и истински хрумвания в региона наустойчивата подвижност. Кирил впечатли журито с висока езикова просвета както в есето си, по този начин и по време на събеседването с комисията за избор на тазгодишния лауреат.

„ Темата за икономисване на сила ми е доста забавна още от ученическите години и в свободното си време оказвам помощ на татко ми, който се занимава с вятърна сила, и има няколко патентовани плана. Мотивиран съм да се осъществявам професионално в областта на запазване на околната среда. Участвал съм в осъществяването на планове, опазващи околната среда, като някои от тях към този момент са патентовани. Имам и редица отличияв разнообразни състезания и надпревари “, показа Кирил Миланов, който е приключил Математическата гимназия във Видин с отличие. Успехът му от миналата академична година също е отличен - 5,67.

Наградата за студента от Русенския университет е годишна финансова поддръжка в размер на 2970 лева, предоставена от Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда към Министерство на околната среда и водите.

Конкурсът „ Зелена поддръжка за стабилно бъдеще “ се организира за трета поредна година под егидата на Министерството на околната среда и водите в границите на акцията на Европейската комисия „ Европейска седмица на подвижността “. Целта на състезанието е да разпознава и поддържа студенти с високи достижения, които се образоват в специалности, свързани с околната среда, и имат ползи към екологията. Организатор е Изпълнителната организация по околна среда.

В първия стадий на състезанието претендентите показват есе, чиято тематика през актуалната година беше „ Пестене на сила “, каквато е и тематиката на Европейската седмица на подвижността през 2023 година Вторият стадий е събеседване с жури, до който доближават създателите на отличените есета.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР