Втородизионният Септември София домакинства на Левски на „Герена” в мач

...
Втородизионният Септември София домакинства на Левски на „Герена” в мач
Коментари Харесай

Левски продължава похода за Купата срещу столичния Септември

Втородизионният Септември София семейства на Левски на „ Герена” в мач от четвъртфиналите за Купата на България. Така на процедура втородизионният отбор няма да има никакво преимущество пред високо летящия си съперник напролет. Срещата стартира в 17:30 часа и ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT. В уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от мача.

„ Сините” нямат право на разпределяне в този мач, защото воденият от Станимир Стоилов тим има за цел да се класира за евротурнирите през идващия сезон. Купата е съществена цел за столичния гранд, заради което те нямат право на подценяване в днешния дуел.

До момента в шампионата Левски се оправи с два тима от Втора лига – бяха победени Марек (2:0) и Септември Симитли (7:0).

Днес титуляр за „ сините” ще бъде 17-годишният вратар Пламен Андреев. Като десен бек ще играе Драган Михайлович, а отляво Цунами. В сърцето на защитата ще са Ноа Сонко Сундберг и Келиан ван дер Каап, който ще замести санкции Хосе Кордоба.

Единствената алтернатива пред Станимир Стоилов е дали да заложи на Андриан Краев, който е с осем жълти картона и при идващ ще бъде глобен с два мача. По-вероятно е на негово място да излезе Асен Митков. Другите двама в средата на терена ще са Филип Кръстев и Димитър Костадинов. Отляво ще атакъва Уелтън, а отдясно след 101 дни още веднъж титуляр ще бъде Георги Миланов. На върна на нападението ще играе Марин Петков.

Треньорът на Септември Славко Матич ще разчита на много играчи, минали през „ Герена”. Очаква се на вратата да е Димитър Шейтанов, който е младеж на Левски. В защита ще работи различен кадър на столичния гранд – Асен Георгиев, до момента в който в халфовата линия ще работи Асен Чандъров. По едното крило ще атакува Атанас Кабов, а на пейката ще остане Валери Божинов.

Главен арбитър на мача е Димо Димов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР