Второ ексклузивно събитие ще предложи женският сайт Edna.bg на своите

...
Второ ексклузивно събитие ще предложи женският сайт Edna.bg на своите
Коментари Харесай

Edna.bg събира три популярни жени инфлуенсъри на специално събитие

Второ извънредно събитие ще предложи женският уебсайт Edna.bg на своите читатели. „ Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра “ ще отрази любовта към вдъхновяващите истории, силата на думите и ясната диря, която всяка жена има способността да остави след себе си.

Част от специфичното събитие ще станат три известни български дами инфлуенсъри – Мари Константин, Биляна Йотовска и Ева Веселинова . Дамите със мощно наличие в интернет пространството и десетки хиляди почитатели ще опишат какво стои зад тази толкоз известната в последно време специалност, ще разкрият мъчно ли е да грабнеш вниманието на аудиторията и къде се крие вдъхновението. Водещ на събитието ще бъде журналистът Симеон Колев.

По време на „ Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра “ ще бъдат разказани житейски истории, запалили искрата на вдъхновението, а присъстващите ще имат опцията да научат и потребни препоръки.

Събитието ще се организира на 18 юли (вторник) от 19.00 ч. в Culture Beat Club, София. Входът е свободен, само че местата са лимитирани. Всеки искащ да се включи, би трябвало да резервира своето място на следния линк:

За Edna.bg

Edna.bg е електронно издание със мощно въздействие измежду дами над 25-годишна възраст, предлагащо ангажиращо, вдъхновяващо и потребно наличие – публикации за хубост и мода, кулинария, препоръки за взаимоотношения и здравословен метод на живот. Сред най-популярното наличие на Edna.bg се подреждат хороскопи, вести за известни персони и проби. В Edna.bg участват и авторски материали на сътрудници – писатели, поети и специалисти в разнообразни области.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска цифрова медийна и софтуерна компания, част от Нова Броудкастинг груп, която доближава до 87% от интернет потребителите в България, съгласно данни на Гемиус за м. юни 2023 година В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани уеб сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други, както и платформите за разпространяване на неповторимо видео наличие Vbox7 и NovaPlay – извънреден достъп до телевизионни сериали, риалити формати и излъчвания. Нет Инфо дава висококачествено наличие, новаторски цифрови артикули и опция за подвижност за потребителите във всеки един миг от всекидневието им.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР