Вторник, 2 ноември - Пазете се от прояви на арогантностДнес

...
Вторник, 2 ноември - Пазете се от прояви на арогантностДнес
Коментари Харесай

Вторник, 2 ноември - Пазете се от прояви на арогантност

Вторник, 2 ноември - Пазете се от прояви на надменност

Днес Меркурий е в квадрат с Плутон, което значи, че ъгълът сред орбитите им е 90 градуса. Плутон ще влияе върху Меркурий, като ускори отрицателните му въздействия, които ще усетим и върху себе си.

Има възможност да сме обзети от натрапчиви мисли, а също и в дейностите си да сме арогантни и безпардонни. Много от нас няма да толерират друго от тяхното мнение, ще са прекомерно самоуверени и ще се отнасят към близките с неуважение и пренебрежение.

През множеството време тези хора няма да си дават сметка по какъв начин се държат, тъй като нормално търсят грешките в останалите

Влиянието на Меркурий и Плутон няма да продължи дълго - евентуално един-два дни. Препоръчително е да сте по-сдържани, защото това ще ви държи на разстояние от старозаветния принцип „ око за око - зъб за зъб “, гарантиращ противоборството и враждата сред хората в никакъв случай да няма край.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овните ги чакат положителни вести, които може доста да ги развеселят. Те ще са от вида – нова, доста по-добра работа, женитба, сериозна облага... Нека да давате най-хубавото от себе си ви стане табиет – не след дълго той ще ви се отплати многократно.

Телците ще са извънредно фокусирани, защото им предстоят значими срещи с сътрудници и бизнес сътрудници. Тъй като знаят какво желаят, те ще имат голямо преимущество през останалите. Тези, които вземат участие в взаимни предприятия, през днешния ден биха могли да получат непредвидени доходи. Денят е доста удобен за тях и е целесъобразно добре да го употребяват.

Близнаците ще се сблъскат с необикновени провокации. Ще би трябвало да измислят нови тактики, които да доведат до позитивни промени и резултати в работата им. Добре е да заобикалят всякаква борба с хората, които живеят или работят. Препоръчително е през днешния ден във всяка една обстановка да запазят самообладание.

Раците през целия ден ще се тормозят от проблеми в персоналния им живот. Ще би трябвало да употребяват уменията си, с цел да понижат напрежението в връзките си с обичаните хора. Вероятно ще осъзнаят, че би трябвало да се откажат от навика си да държат всичко под надзор, защото това е единственият излаз от кашата, в която са се забъркали. Същото решение ще би трябвало да приложат и при бизнес контактите си.

Лъвовете даже и да имат нежни плещи, през днешния ден ще би трябвало да се трансфорат в Атлас – да поемат многочислените си отговорности. Това може да изчерпи цялата им сила. Но успокоителното е, че когато погледнат обратно, ще са задоволени от добре свършената.работа. Това ще отстрани целия стрес и ще ги подмлади. Да чакат приятна изненада, когато след дългия работен ден се върнат вкъщи.

Девата ще оцени какъв брой значими са страстите и възприятията, които влага в работата си. В същото време ще осъзнае и минусите си. Когато го направи, на напред във времето ще излезе неин непредвиден гений – ще се окаже, че тя може да бъде необикновен художник.

За Везните този вторник просто не е техният ден. Но няма смисъл да се тревожат – когато нещо не е положително, то не е безусловно неприятно. Във всеки случай, в случай че денят им е бил доста стресиращ, добре е вечерта да я прекарат с човек, на който имат доверие и с който могат да разискват всевъзможни проблеми.

За Скорпионите е значимо да не бягат от проблемите си, а да се научат да се оправят с провокациите и да търсят решения. Препоръчително е да спортуват и всички препоръки, които получат на терена, да се опитат да ги приложат в работата си.

За Стрелците денят ще е решителен. Има възможност, притиснати от събитията, да бъдат принудени да вземат прибързани решения. Добре е да си създадат анализ на обстановката, като преценяват дълготрайните последствия от дейностите си, както върху себе си, по този начин и върху хората към тях.

За Козирозите е доста евентуално през днешния ден да срещнат човек, който ще бъде обвързван с тях през целия им живот. За да си възстановят вътрешното равновесие, е добре да посетят храм и за известно време да се опитат да не мислят за нищо. Като се приберат вкъщи, е добре да се поинтересуват малко повече от проблемите на другите членове на фамилията.

Водолеите е добре да не се гневят тъкмо през днешния ден – по този начин или другояче ще получат куп глупави извинения за несвършена работа. Препоръчително е да се концентрират върху личните си задания, преди да оказват помощ на другите.

Рибите ще бъдат натоварени с спомагателни отговорности, само че това единствено би трябвало да ги радва поради доверието, което им се гласоподава. Макар и изтощителна, работата ще им донесе необикновено задоволство, а и натовареният им график няма да бъде в действие дълго време. По-късно денем ги чака приятна изненада.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР