Вторник, 19 октомври – Разрастване на бизнес влиянието ви Днес ...

Вторник, 19 октомври – Разрастване на бизнес влиянието ви Днес

Вторник, 19 октомври – Разрастване на бизнес влиянието ви

Вторник, 19 октомври – Разрастване на бизнес въздействието ви

Днес Марс и Юпитер са в съвпад, което ще ускори позитивното въздействие на двете планети върху реакциите на хората. Благоприятното им влияние ще продължи още към пет дни.

Ще имате чувството, че във всичко ви върви, само че най-към този момент енергията на Марс ще ви направи по-дейни. Благодарение на тази интензивност, засилена и от Юпитер, вашият бизнес ще се разрасне и ще си спечелите нови партньорства.

Възползвайте се и от спомагателните късметлийски дни. Но действайте рационално и преценявайте добре опциите си, не ги надценявайте, тъй като Юпитер има и отрицателно въздействие – поради въздействието му постоянно сме склонни да не виждаме рисковете и да преувеличаваме възможностите си.

А ето какво да чакат пълномощниците на обособените зодии.

Овните ще би трябвало да подценен в огромна степен личните си стремежи, за сметка на тези на околните си. Но в случай че не го вършат, след това ще съжаляват горчиво. На работното си място може да желаят да създадат куп необикновени неща, бунтувайки се против рутината, само че към този момент е добре да се лимитират единствено в измислянето на по-новаторски метод за решаването на дилемите по плана, за който те дават отговор. Но единствено за него.

Телците през днешния ден ще могат да се похвалят с необикновен триумф, реализиран с минимални старания. Ще изпитат мощно предпочитание да си купят супер скъпи първокласни мебели, без фактически да имат каквато и да била потребност от тях. Добре е да проявят здрав разсъдък и да изчакат най-малко коледните намаления.

За Близнаците работният им ден ще може с съображение да се назова „ съвършен “-ще получат скъпа информация, която търсят от много време насам, а и ще се окаже, че тя ще им е по-потребна, в сравнение с са очаквали. Добре е да проявят самообладание в общуването си с бизнес сътрудниците. Някои от тях сега изживяват тежка персонална рецесия и е добре да им бъде обещано време да си стъпят още веднъж на краката.

Раците ще се водят от инстинктите си. Ще са като художници-наивисти, които разчитат само на творчеството си. Творческият им обсег, проявен обществено, ще бъде високо оценен-изключително в случай че инвестират в архитектурни планове и озеленяване.

Лъвовете може да се почувстват обезсърчени, тъй като няма да съумеят да изпълнят в период избрана им дилема. Ще са по-напрегнати при диалози с началници и висшестоящи. Но не би трябвало да се усещат депресирани и да се отчайват-напълно малко им би трябвало да се концентрират върху работата си и ще съумеят бързо да реализират задачите си.

За Девите през днешния ден не е най-щастливият им ден. Животът през днешния ден надалеч няма да им сервира торта с шоколадова глазура. Но наистина ли това е добре или не, е въпрос на позиция. Важно е да търсят във всяка основала се обстановка нещо позитивно. Верният метод е да се вслушват в препоръките на по-мъдрите от тях и да не рискуват гласуваното им упование.

Везните ще бъдат похвалени за качественото осъществяване на уговорките им. Макар и изтощени от забързания си график, ще си дадат сметка, че всички положени старания са си коствали. Ще им се желае да прекарат свободното си време с хората, които неуморно са работили за тях. Засега е задоволително единствено да ги поздравят за триумфа и да им дадат някой ден спомагателна отпуска. Важно е и уменията, които са придобили в екстремната обстановка, да бъдат затвърдени и употребявани и при други сходни случаи.

За Скорпионите работният ден се очертава изключително трогателен - плановете, по които недавна са почнали работа, внезапно ще се окажат съвсем приключени. Това ще ги извърши с невероятна енергия и самонадеяност-ще им се желае да разкажат на всички за триумфа си. Като за начало е добре да помислят да провеждат семинар, на който могат да поканят и съперниците си в бизнеса.

Стрелците евентуално ще имат чувството, че, каквто и да вършат, всичко се обърква. Това може съществено да ги разстрои. Добре е да се концентрират върху работата си и да проявят самообладание – на следващия ден ситуацията ще е надалеч по-розово.

Козирозите ще реагират доста прочувствено във връзка с техни родственици, затънали във финансови казуси. Но ще би трябвало да проявят достойнство и схващане по отношение на тях – и в случай че им изискат пари назаем, да им дадат.

Водолеите да не бъдат толкоз самоуверени, че имат доста средства и могат да си разрешат всичко. Днес съдбата може да ги подложи на тежък тест и да би трябвало да взимат съществени финансови решавания.

За Рибите е от значение, в случай че до момента не са капитализирали гениите си, през днешния ден да се опитат да го създадат. Определено имат огромен капацитет да спечелят.

Източник: banker.bg