Вторник, 19 октомври – Разрастване на бизнес влиянието ви Днес

...
Вторник, 19 октомври – Разрастване на бизнес влиянието ви Днес
Коментари Харесай

Вторник, 19 октомври – Разрастване на бизнес влиянието ви

Вторник, 19 октомври – Разрастване на бизнес въздействието ви

Днес Марс и Юпитер са в съвпад, което ще ускори позитивното въздействие на двете планети върху дейностите на хората. Благоприятното им влияние ще продължи още към пет дни.

Ще имате чувството, че във всичко ви върви, само че най-много силата на Марс ще ви направи по-активни. Благодарение на тази интензивност, засилена и от Юпитер, вашият бизнес ще се разрасне и ще си спечелите нови партньорства.

Възползвайте се и от спомагателните късметлийски дни. Но действайте рационално и преценявайте добре опциите си, не ги надценявайте, тъй като Юпитер има и отрицателно въздействие – поради въздействието му постоянно сме склонни да не виждаме рисковете и да преувеличаваме възможностите си.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овните ще би трябвало да подценен в огромна степен личните си стремежи, за сметка на тези на околните си. Но в случай че не го вършат, след това ще съжаляват горчиво. На работното си място може да желаят да създадат куп необикновени неща, бунтувайки се против рутината, само че към този момент е добре да се лимитират единствено в измислянето на по-иновативен метод за решаването на дилемите по плана, за който те дават отговор. Но единствено за него.

Телците през днешния ден ще могат да се похвалят с необикновен триумф, реализиран с минимални старания. Ще изпитат мощно предпочитание да си купят супер скъпи първокласни мебели, без фактически да имат каквато и да била потребност от тях. Добре е да проявят здрав разсъдък и да изчакат най-малко коледните понижения.

За Близнаците работният им ден ще може с съображение да се назова „ съвършен “ - ще получат скъпа информация, която търсят от много време насам, а и ще се окаже, че тя ще им е по-полезна, в сравнение с са очаквали. Добре е да проявят самообладание в общуването си с бизнес сътрудниците. Някои от тях сега изживяват тежка персонална рецесия и е добре да им бъде обещано време да си стъпят още веднъж на краката.

Раците ще се водят от инстинктите си. Ще са като художници - наивисти, които разчитат само на творчеството си. Творческият им обсег, проявен обществено, ще бъде високо оценен - изключително в случай че влагат в архитектурни планове и озеленяване.

Лъвовете може да се почувстват обезсърчени, тъй като няма да съумеят да изпълнят в период избрана им задача. Ще са по-напрегнати при диалози с началници и висшестоящи. Но не би трябвало да се усещат депресирани и да се отчайват - напълно малко им би трябвало да се концентрират върху работата си и ще съумеят бързо да реализират задачите си.

За Девите през днешния ден не е най-щастливият им ден. Животът през днешния ден надалеч няма да им сервира торта с шоколадова глазура. Но дали това е добре или не, е въпрос на позиция. Важно е да търсят във всяка основала се обстановка нещо позитивно. Верният метод е да се вслушват в препоръките на по-мъдрите от тях и да не рискуват гласуваното им доверие.

Везните ще бъдат похвалени за качественото осъществяване на уговорките им. Макар и изтощени от забързания си график, ще си дадат сметка, че всички положени старания са си коствали. Ще им се желае да прекарат свободното си време с хората, които неуморно са работили за тях. Засега е задоволително единствено да ги поздравят за триумфа и да им дадат някой ден спомагателна отпуска. Важно е и уменията, които са придобили в рисковата обстановка, да бъдат затвърдени и употребявани и при други сходни случаи.

За Скорпионите работният ден се обрисува изключително трогателен - плановете, по които неотдавна са почнали работа, внезапно ще се окажат съвсем приключени. Това ще ги извърши с невероятна сила и самонадеяност - ще им се желае да опишат на всички за триумфа си. Като за начало е добре да помислят да провеждат семинар, на който могат да поканят и съперниците си в бизнеса.

Стрелците евентуално ще имат чувството, че, каквто и да вършат, всичко се обърква. Това може съществено да ги разстрои. Добре е да се концентрират върху работата си и да проявят самообладание – на следващия ден ситуацията ще е надалеч по-розово.

Козирозите ще реагират доста прочувствено във връзка с техни родственици, затънали във финансови проблеми. Но ще би трябвало да проявят достойнство и схващане по отношение на тях – и в случай че им изискат пари назаем, да им дадат.

Водолеите да не бъдат толкоз самоуверени, че имат доста средства и могат да си разрешат всичко. Днес ориста може да ги подложи на тежък тест и да би трябвало да взимат значими финансови решения.

За Рибите е значимо, в случай че до момента не са капитализирали гениите си, през днешния ден да се опитат да го създадат. Определено имат огромен капацитет да завоюват.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР