Вторник, 17 август – С рицарски дух в името на

...
Вторник, 17 август – С рицарски дух в името на
Коментари Харесай

Вторник, 17 август – С рицарски дух в името на кауза

Вторник, 17 август – С рицарски дух в името на идея

От през вчерашния ден Венера е във Везни, заради което мнозина ще усетят мощно предпочитание да се посветят на някаква идея. Ще желаят да се борят самоотвержено и отдадено в името на полезностите си като същински рицари.

Животът ще ви наподобява като празник и ще употребявате цялата си сила да го извършите подобен. Ще го извършите с доста музика, цветове, артистичност.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

За Овните няма да има разтърсвания на финансовия фронт. Притокът на свежи пари към тях няма да отговори на упованията им и е добре да заобикалят всевъзможни опасности.

Телците началници е добре да се концентрират върху това, което вършат членовете на екипа им. Има възможност някой от тях да се опита да ги измами, тъй че би трябвало да са нащрек и да управляват страстите си.

Близнаците би трябвало да се опитат да се откъснат от проблемите у дома и да се концентрират върху работата си, която ще е извънредно изтощителна. Ще жонглират с многото отговорности, които са поели, само че, колкото и в този момент да им наподобява необикновено, ще приключат сполучливо с осъществяването на дилемите си.

Раците ще се усещат приклещени сред два огромни камъка – хладният разсъдък и страстите. В такава обстановка доста мъчно ще взимат решения. Но в случай че имат поддръжка от бизнес сътрудниците си и всички дружно са последователи на спазването на етичните правила, без значение от обстановката, ще се поздравят с триумфи.

За Лъвовете е целесъобразно да заобикалят всевъзможни кавги с началници. Тяхната непреклонност може единствено да им сътвори проблеми. Добре е да обръщат повече внимание на хората към тях и да ги слушат деликатно.

Девите са подготвени за смяна в професионален проект. За да надградят бизнеса си, с лекост ще оферират ексцентрични хрумвания. Ако се вслушат в препоръките на сътрудниците си и на бизнес сътрудниците си и поработят върху някаква по-„ междинна “ идея, имат по-големи шансове за триумф.

Везните ще са обезпокоени от развиването на събитията към тях – главният проблем е, че имат огромни проблеми с планирането и не харесват главните си бизнес сътрудници. Това може да се промени, в случай че провеждат семинар и се опитат да ги опознаят повече.

Скорпионите ще работят с бързи темпове и също с такава скорост ще индексират загуби. Но все пак ще провокират главно злоба в близките и като че ли поради нея ще се оправят с сериозната обстановка

Стрелците ще се оплакват повече от нормално - денят ще им се стори незанимателен. Нещата, които вършат всеки ден с лекост, през днешния ден ще им лишават доста повече време от нормално. Може даже да почувстват, че пилеят силата си в безсмислени финансови интервенции. Това е единствено краткотрайно.

Козирозите ще са си сложили за цел най-сетне да приключат с една доста тежка договорка. Заради това може да са подготвени да създадат всичко за всички. Добре е да засилят самоконтрола си и да не се поддават на напрежението.

Водолеите ще би трябвало да наемат още работна ръка, с цел да завършат дилемите си в период. Ще упорстват за повече успеваемост и ще залагат на контактите си с по-опитни от тях бизнес сътрудници.

Рибите няма да са в въодушевление да опитват с нови бизнес модели. Ще желаят да вървят по към този момент утъпкани пътеки и да не се ангажират прекомерно доста с нововъведения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР