Вторник, 1 юни – Влиятелните ще имат погрешни възприятия за

...
Вторник, 1 юни – Влиятелните ще имат погрешни възприятия за
Коментари Харесай

Вторник, 1 юни – Реалността като в криво огледало за влиятелните

Вторник, 1 юни – Влиятелните ще имат неправилни усещания за действителността.

Юпитер е в Риби, а и Луната ще навлезе в Риби. Това ще повлияе позитивно на представителите на зодия Риби, а също така и на родените под знака на Рак, Скорпион, Телец и Козирог. Благоприятното въздействие на разположението на планетите ще почувстват и хората със зодии Овен, Водолей, Лъв и Везни. По-малки шансове да им върви единствено поради подреждането на звездите имат Дева, Близнаци и Стрелец. Но това въобще не би трябвало да ги отхвърля да се възползват от опциите, които ще имат този вторник. Но е целесъобразно, в случай че са хазартни видове, да вършат дребни залози. Луната в Риби ще се отрази като демонстрация на по-голяма угодливост, засилена вътрешен глас, положително възприятие за комизъм и по-голяма чуваемост на медийните послания. В същото време хората с въздействие през днешния ден неправилно ще възприемат действителността. А ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овните ще бъдат мощно разчувствани, тъй като ще станат очевидци по какъв начин им се усилват приходите. Финансовите им терзания и войни на нерви са към този момент в предишното. Само този факт е задоволителен денят им да е доста потребен.

За Телците е целесъобразно да се концентрират върху кариерата си, тъй като ги чакат доста триумфи. Но е добре да не разчитат, че различен ще ги финансира, а на личните си качества.

На Близнаците ще им върви - ще съумеят да усилят положението си. Препоръчително е да отпразнуват финансовия си удар, тъй като по този начин върху тях ще се изсипят още повече благословии за триумф и прогрес.

Раците ще бъдат обезпокоени от несъответствия във финансовите им проекти. Но дано да не се отхвърлят да търсят решение на проблемите и да не изпадат в меланхолия, стрес и терзания от пробойните на финансовия фронт.

Лъвовете евентуално ще получат предпложения от сътрудници да стартират нов бизнес. Подобни хрумвания може да не ги възпламенят незабавно, само че е целесъобразно да се провиснал и да прекарат времето си в смислени занимания и си разрешат заслужена отмора по-късно, като не изпитват терзания на тематика финанси.

Представителите на зодия Дева ще се радват, че денят им протича по проект, само че е евентуално да настъпят промени – и в бюджета им, и в позициите им по избрани тематики. Добре е да продължат да работят по този начин, както са го правили до момента, и да внесат някои корекции във финансовите си проекти. Само по този начин ще имат прогрес.

Този вторник ще е сполучлив за тези представители на зодия Везни , които имат вяра, че, с цел да имат щастливи старини, най-важно е по какъв начин възнамеряват финансите си, до момента в който са в разцвета на силите си. Ето за какво да не чакат повече, а да се захващат за работа.

Скорпионите ще завоюват, в случай че през днешния ден влагат в средносрочни планове. Ако нямат нужните средства, е целесъобразно да изтеглят заем, да вземат назаем или да потърсят различен метод да уредят казуса, тъй като в този момент е моментът да вършат вложения.

Стрелците през днешния ден ще имат сполучливи пътувания – въпреки и да им се сторят скъпи, доста е евентуално вследствие на тях да усилят приходите си, тъй като ще привлекат нови клиенти.

Козирозите ще са в положително въодушевление поради позитивното развиване на финансовите им благоприятни условия. Ще съумеят да осъществят както краткосрочни, по този начин и дълготрайни проекти. Парите през днешния ден ще имат огромно значение за тях, само че това не би трябвало да ги тормози – даже и да им се костват малко, ще съумеят с тях да изпълнят дилемите, които са им сложени.

Водолеите през днешния ден ще се усещат като във почивка – няма да правят никакви финансови интервенции, само че е добре и да не вършат непотребни разходи, тъй като в близко бъдеще ще имат непредвидени разноски.

За Рибите през днешния ден е удобно време да отидат на някое място, където постоянно са желали да отидат и да се провиснал. Могат да си разрешат да се поглезят – харчовете им няма да са съдбовни, а ще им основат повече наслада.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР